Vetovihje: Swansea – Arsenal 9.11.2014

Arsene Wengerille tuli tiistaina muutamia harmaita hiuksia lisää, kun Arsenal pelasi tasan Anderlechtiä vastaan. Anderlecht pystyi järkyttämään Arsenalia jo kotiottelussaan, jossa Tykkimiehet nousivat voittoon kahdella lisäajan maalilla. Emiratesilla belgialaiset pystyivät nousemaan 0-3 tappiotilanteesta tilanteesta 3-3 tasapeliin. Se on kova saavutus Mestareiden Liigassa paljon nimekkäämpää vastustajaa vastaan. Arsenalilta on tänään kokoonpanosta sivussa on Debuchy, Koscielny ja Arteta.

BW eSports FI €100 welcome

Joutsenien peli on pikku hiljaa parantunut ja Gerry Monkin ryhmä päässyt pienestä lamastaan eroon. Liberty Stadiumilla Swansealle on tehty viidessä pelissä vain kolme maalia. Swansean maalitykki Wilfred Bony on noussut hyvään vireeseen ja jatkosopimusneuvottelut ovat käynnissä. Miestä vietiin kesällä jo Arsenaliinkin, joten nyt miehellä on näytön paikka.  

VETOVIHJE: Kertoimet Swansean kotivoitolle ovat kovia ja ne houkuttavat peliin, vaikka toki Arsenal ottelussa on suosikki. Bet1234:n tarjoaa kotivoitosta peräti 3,75 kertoimen ja siihen Vihjetykki tarttuu kiinni.

Avaa tästä tili Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi