Vetovihje: Boston – New Jersey 10.11.1014

Maistuvat jalkapallokohteet ovat maanantaina vähissä, mutta jääkiekosta löytyy toinenkin mielenkiintoinen NHL-mittelö, jonka poimimme peleihin. Siinä Boston Bruins isännöi New Jersey Devilsiä tiistain vastaisena yönä aamukahdelta.

BW eSports FI €100 welcome

Bostonin sijoitus idän konferenssissa on kuudes. Kauden alku oli heikko kun joukkue hävisi neljä kuudesta ensimämisestään. Sen jälkeen vire alkoi löytyä, ja nyt se on suorastaan häikäisevä. Alla on neljä voittoa putkeen olkoonkin, että vastassa ovat olleet heikot Edmonton, Florida, Ottawa ja Buffalo.

New Jersey on hävinnyt kolme putkeen ja vieraissa neljä viidestä viimeisestään. Myös keskinäisissä Devils on jäänyt alakynteen, sillä vaikka se voittikin edellisen kohtaamisen, Boston on vienyt viime yhteenotoista 8/10. Kotonaan Bruins on voittanut viime keskinäisistä 6/7.

Molemmilla joukkueilla on paljon poissaoloja. Bostonilta muun muassa Chara, Savard ja Krejci ovat sivussa. Vieraillakin tilanne on karu, kun esimerkiksi Cammaerli, Henrique, Clowe ja Havlat jäävät scratcheinä sivuun.

VETOVIHJE: Edellämainitun pohjalta moneyline-ykkönen olisi luonteva valinta, mutta koska kerroin on surkea 1,55, jätämme sen väliin. Sen sijaan valitsemme ylipelin, sillä näiden joukkueiden keskinäisissä on yleensä paukuteltu maaleja. Viime kohtaamisissa 3/4 on ylittänyt viiden maalin rajan. Devilsin viime vieraspeleistä raja on ylitetty neljä kertaa viidessä viime ottelussa.

Charan loukkaannuttua Bostonin oma pää on vuotanut aiempaa selkeämmin. Bostonin viidestä viimeisestä 3/5 ovat ylittäneet rajan.

Valintamme on Bwinin yli 5,0 maalia kertoimella 1,91. Tasan viidellä maalilla panos palautuu.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi