Vetovihje: Washington – Columbus 12.11.2014

Columbuksen konttaus jatkuu pääkaupungissa

Kriisijoukkue Columbus Blue Jackets on matkannut pääkaupunki Washington DC:hen sillä ajatuksella, että joukkue kykenisi katkaisemaan syöksykierteensä. Tässä vetovihje keskiviikon vastaisena yönä aamukahdelta pelattavaan kamppailuun.

BW eSports FI €100 welcome

Jarmo Kekäläisen manageroimalla Columbuksella ei mene kummoisesti, sillä alla on kahdeksan ottelun tappioputki ja sairaslista vain pitenee. Maalivahti Sergei Bobrovski on romuna ja kenttäpelaajia on sivussa peräti yhdeksän loukkaantumisten ja pelikieltojen takia. Heidän joukossaan ovat muun muassa Brandon Dubinsky, Jack Johnson, Artem Anisimov, Mark Letestu ja Nathan Horton.

Maalilla ykkösvahtia tuuranneet Curtis McElhinney jaAnton Forsberg ovat imuroineet 24 maalia kuudessa pelissä eli keskimäärin neljä per ottelu. Viimeksi Tampa Baytä vastaan omiin livahti peräti seitsemän.

Vieraissa joukkue on hävinnyt viisi ottelua kuudesta viimeisestään. Myös Washingtonin vieraana alla on kolme tappiota keskinäisissä. Pitemmän ajan historia näyttää kahta voittoa kahdeksasta viimeisestä DC:n reissusta.

Kotijoukkue Capitals hävisi viisi ottelua putkeen ennen kuin trendikäyrä kääntyi nousuun Chicago-ottelussa. Tuota voittoa seurasi toinen kovakuntoisesta Carolinasta, jolla oli alla sitä ennen neljä voittoa.

Braden Holtby vieläpä palaa Capsin maalille huilattuaan edellisen mittelön. Hän esiintyi erinomaisesti Chicago-ottelussa.

VETOVIHJE: Blue Jacketsin vire on kehno, ja Capitals on löytämässä jälleen virettään, joten siinä riittää perusteita suoralle ykköselle. Redbet antaa kotivoitosta kertoimeksi 1,80. Braden Holtby vieläpä palaa Capsin maalille huilattuaan edellisen mittelön. Hän esiintyi erinomaisesti Chicago-ottelussa.

Avaa pelitili Redbetille tästä ja kuittaa 100 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi