Redbetin ja Vihjetykin lätkäkisa starttaa – tarjolla rahapalkintoja!

Viikko- ja kuukausikisan voittajille mehevät massit

Redbet ja Vihjetykki järjestävät kaikille kotoisen liigakiekon ystäville kisan, jossa jaossa on messeviä palkintoja. Katso säännöt alta ja osallistu!

BW eSports FI €100 welcome

Kilpailu käydään joka lauantai siten, että tarkoituksena on veikata kierroksen tulokset. Käynnissä on samaan aikaan sekä viikko- että kuukausikisa. Säännöt ovat seuraavat:

  • Jätä tulosveikkauksesi kaikista otteluista alla olevaan kommenttikenttään tai Facebook-sivuillemme viimeistään otteluiden alkaessa klo 17.
  • Ottelun oikeasta lopputuloksesta saa 3 pistettä, joukkueen oikeasta maalilukemasta saa 1 pisteen.
  • Eniten pisteitä kyseisellä kierroksella kerännyt voittaa viikkokisan ja kuittaa 20 euroa pelirahaa. Tasapisteissä potti jaetaan voittajien kesken.
  • Eniten pisteitä kyseisen kuukauden aikana kerännyt voittaa kuukausikisan ja lunastaa 30 euroa pelirahaa. Toiseksi sijoittunut voittaa 20 euroa pelirahaa.

Kisaan osallistuminen edellyttää pelitiliä Redbetille ja vähintään 2 euron vetoa vapaavalintaiseen kohteeseen (minimikerroin 1,50) kyseisellä viikolla.

Mikäli et vielä omista pelitiliä Redbetillä, voit avata sellaisen tästä linkistä. Samalla ensitalletuksesi tuplataan 100 euroon asti. Eli sijoita vaikka kymppi tai satku – ja pääset pelaamaan kahdella!

liiga_LOGO

Lauantain 15.11.2014 kierros

HPK – TPS
Pelicans – Blues
SaiPa – Ässät
Sport – JYP
Tappara – Ilves

Nakkaa tulosveikkauksesi siis kehiin (ylläolevassa ottelujärjestyksessä) ennen lauantain iltaviittä ja olet mukana skabassa!

Avaa pelitili Redbetille tästä!

 

1 Comment on Redbetin ja Vihjetykin lätkäkisa starttaa – tarjolla rahapalkintoja!

  1. Malliksi tähän tapaan:

    HPK – TPS 3-1
    Pelicans – Blues 3-3
    SaiPa – Ässät 2-2
    Sport – JYP 1-5
    Tappara – Ilves 4-2

Kommentoi