Vetovihje: Espanja – Valko-Venäjä 15.11.2014

Kesän MM-kisoissa ja niiden jälkeen sukeltanut Espanja saa lauantaina vieraita Valko-Venäjältä. Kotijoukkue katsotaan kompastelustaan huolimatta suosikiksi klo 21.45 käynnistyvässä ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Suosikin asema on toki perusteltu, mutta Vihjetykin mielestä kaikki viittaa siihen, että Espanjan parhaat päivät on ainakin joksikin aikaa nähty. Kesän MM-turnaus oli katastrofaalinen, ja 1-5-murskatappio Hollannille oli vasta alkua konttaamiselle.

EM-karsinnassa Espanja on kerännyt kaksi voittoa ja tappion. Voitot tulivat Makedoniasta ja Luxemburgista, eli niillä ei ole syytä retostella. Tappio tuli Slovakialle, jonka Espanjan tasoisen joukkueen pitäisi voittaa minä viikonpäivänä tahansa.

Nyt ryhmästä on vieläpä sivussa kovia nimiä monista eri syistä: David Silva, Juan Mata, Diego Costa ja Dani Caravalj jättävät pelin väliin.

Valko-Venäjä ei ole mikään tähtisikermä, eivätkä karsinnatkaan ole alkaneet kummoisesti. Kasassa on tappiot Slovakiaa ja Ukrainaa vastaan. Luxemburgia vastaan tuli vain tasuri! Lauantaina sivussa ovat Gutor, Hleb ja Politevitsh.

VETOVIHJE: Pisteenkin nappaaminen Espanjalta olisi Valko-Venäjältä jättiyllätys isäntien alamäestä huolimatta, mutta vierasmaali ei olisi mikään mahdottomuus.

Valko-Venäjä jää nimittäin harvoin kokonaan maaleitta. Esimerkiksi MM-karsinnoissa joukkue heilutti verkkoa kahdessa päätösottelussaan niin Ranskaa kuin Espanjaakin vastaan, vaikka jäikin lohkojumboksi.

Siispä valitsemme rohkeasti kohteen ”molemmat onnistuvat maalinteossa” Bet1234:n kertoimella 3,40. Huippukuntonsa hukanneelle Espanjalle voi hyvin sattua takaiskuun johtava lapsus ainakin kerran ottelussa.

Avaa pelitili Bet1234:lle tästä ja kuittaa 100 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi