Vetovihje: Portugali – Argentiina 18.11.2014

Portugali kuuman harjoituspelin suosikki

Cristiano Ronaldo palaa Old Traffordille, missä Portugali kohtaa Lionel Messin ja Argentiinan kuumimmassa harjoitusottelussa aikoihin. Meillä on tarjota pelivihje klo 21.45 käynnistyvään otteluun, jonka Bet1234 esittää suorana asiakkailleen.

BW eSports FI €100 welcome

Asetelma on herkullinen, koska Ronaldo palaa vanhojen faniensa eteen, mutta myös siksi, että kaksi maailman parasta jalkapalloilijaa asettuvat vastakkain. Joko Ronaldo tai Messi on voittanut Ballon d’Orin kuutena viime kautena peräkkäin.

Mitä joukkueisiin tulee, Portugali on alisuorittanut viimeiset puoli vuotta. Se jäi alkulohkoonsa MM-kisoissa. EM-karsnnoissa tuli turpaan Albanialta ja Ranskalta harjoitusottelussa. Tanskasta irtosi sentään 1-0-voitto Ronaldon maalilla 95:nnellä minuutilla, ja kehno Armenia kaatui samoin lukemin. Maalinteko siis näyttää tuottavan tuskaa.

Argentiina taipui MM-finaalissa Saksalle eikä ole sittemmin esiintynyt tosipeleissä. Neljässä harjoitusottelussa peli on kulkenut, vaikka Brasilialle tulikin 0-2-tappio. Sen sijaan kolme voittoa ovat tulleet Saksasta (4-2), Hong Kongista (7-0) ja viime viikolla Kroatiasta (2-1).

Argentiinalla on ryhmässään leveyttä, toisin kuin Portugalilla, varsinkin hyökkäyksessä. Harjoitusmaaottelussa tällä seikalla on merkitystä, kun vaihtoja suoritetaan usein enemmän ja aiemmin kuin karsintapeleissä.

VETOVIHJE: Heikkovireisestä Portugalista tuskin on vastusta Argentiinalle, joka on selvästi kovemmassa lyönnissä ja materiaaliltaan leveämpi. Argentiina voitti myös edellisen kohtaamisen vuonna 2011 lukemin 2-1.

Pinnacle antaa peräti 1,99 Portugalin voitosta. Se on markkinoiden paras tarjous.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan mittelöön!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi