Vetovihje: Jokerit – SKA Pietari 20.11.2014

Nollaako kuuma Karlsson jopa Ilja Kovaltshukin

Pelipäivä! Syksyn mielenkiintoisin lätkämatsi pelataan tänään Hartwall Areenalla, jonne Jokereiden vieraaksi saapuu KHL:n maalipörssiä johtava Ilja Kovaltchuk kumppaneineen.

BW eSports FI €100 welcome

Loppuunmyyty Hartwall Areena tulee näkemään tänään hienoa jääkiekkoa, vaikka SKA:n vire ei ole ollut paras mahdollinen. Parin tappion myötä SKA on menettänyt sarjan kärkipaikan TsSKA Moskovalle. Tähän joukkueen johto on reagoinut ja SKA:han on hankittu puolustajat Roman Rukavishnikov Atlantista ja Aleksei Grishin Vitjazista.

SKA:lla on myös loukkaantumishuolia, sillä KHL:n plusmiinustilastoa johtavat puolustajat Anton Belov ja Maksim Tshudinov ovat olleet sivussa viime otteluista. Hyökkäyksessä sivussa ovat Vadim Shipatshjov ja Jevgeni Dadonov.

VETOVIHJE: Jokerit ovat pelanneet Erkka Westerlundin johdolla kurinalaista jääkiekko läpi kauden. SKA viimeiset hankinnat osoittaa, että myös he haluavat tiivistää peräpäätään. Vihjetykki ei usko maalijuhliin. Bwin tarjoaa mielenkiintoiset kertoimet alle 4,5 (2,55) ja alle 5,5 (1,85) maalia vedoille.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi