Ravivihje: Vermon T75 22.11.2014

T75-kierroksella on extrarahaa jaossa yli miljoona euroa

Nyt jos koskaan kannattaa laittaa ravivedot sisään!!! Vermossa on jackpot-kierros ja ylimääräistä rahaa on jaossa yli miljoona euroa, joten palautusprosentti nousee reippaasti päälle sadan.

BW eSports FI €100 welcome

T75-1:

Meni syteen tai saveen, niin Vihjetykki rastaa varman jo ensimmäiseen lähtöön. 6 Turparulla on ollut vakuuttava sen jälkeen, kun Ari Moilanen hyppäsi ravikuningas Köppisen velipojan rattaille. Viimeksi Turparulla rutisti eleettömästi kuolemanpaikalta voittoon. 1 Eicku jäi silloin pussiin ja sama kohtalo voi olla lähellä nytkin, sillä Eichulla ei keulasta ajeta. Peliprosenttien valossa edullisin yllätyshaku oli 7 Hiskin Heppu. Vahvaa jyrää on pelattu vain reilun prosentin verran.

T75-2:

Vihjetykin ykkösrasti on 9 Big Sky Hurricane. Reima Kuislan hevosilla menee nyt kovaa ja ruuna on ollut vahva läpi kauden. Pieni tauko aiheuttaa pienen kysymysmerkin. Pelaajien ykkössuosikki on 12 Bret Boko, joka hyötyy juoksuradan lähtöpaikasta ja Moilanen yrittää varmasti kaasuttaa ruunalla kohti johtopaikkaa. Lapulle otetaan myös uusi ruotsintuonti 14 Prey Frontline, vaikka lähtöpaikka on synkkä.

T75-3:

Kyvyt Esiin-divisioona on jälleen kerran hankala pelikohde. Perusrasteja ovat 1 Blendior, 7 Oscar Fieldbee ja Vihjetykin ykkösrasti 10 Rapido Streamline, vaikka ruuna kärsii takaravin lähtöpaikasta. Lapulle nostetaan myös 2 Sahara Snow White, joka saattaa saada säästöreissun todennäköisesti johtoon kirmaavan Blendiorin takana.

T75-4:

Lähtölistan ensinäkemällä 3 Make Me Happy nousi jopa ideavarmaksi. Harri Koivusen tammalla on tässä mahdollisuudet päästä johtopaikalta dominoimaan juoksua. Hieman yllättäen Make Me Happy on pelattu selväksi suosikiksi, joten nostetaan myös toinen nelivuotias tamma 6 Snowline Dream. Snowline Dream teki viimeksi hyvän juoksun kovassa lähdössä ja autolähdössä se saanee alleen taas jenkkikärryt, joten Santtu Raitala voi päästä loppusuoralla nojailemaan taaksepäin.

T75-5:

Ravikuningas 8 Köppinen on selkeä suosikki, vaikka voittoja ei ole kahteen viime kertaan tullut. Yli 60 % peliosuus takamatkan sisäradalta on kuitenkin liikaa. Paaluhevoset yrittävät kuninkaalta karkuun 4 V.G. Viporin johdolla. Viporin lisäksi lapulle otetaan täysin pelaamaton 5 Aki-Vei, joka on muuttanut muotoaan positiivisesti. Lahdessa Aki-Vei osoitti ehtivänsä voittoon myös alle 3000 metrin lähdöissä.

T76-6:

Vihjetykin päivän ideahevonen on 3 Costatantisoldi, jonka rastaamme 14 % pelattuna rohkeasti varmaksi. Pidämme Risto Airaksisen ajokki mainettaan parempana lähtijänä. Uskomme, että Airaksinen ajaa voimalla eteenpäin heti lähdöstä, vaikka keulat taitaa katsoa 6 Order By Boss. Costatantisoldi osoitti olevansa viime talvena Ruotsissa hyvä talvihevonen ja ruuna on polkenut täydellä matkalla 12-aikoja. 11 Herbie Sisu on kierroksen pelatuin hevonen, mutta jos Costatantisoldi on parhaimmillaan, on Herbie Sisun nouseminen voittoon synkältä lähtöpaikalta kova suoritus.

T76-7:

Erkki Rajakosken muistoajo on tasainen lähtö. Pakollisia rasteja ovat hyviltä lähtöpaikoilta starttaavat 1 Oliwer Hip, 2 Midnight Hour, 3 Ranch Newman ja 4 Blame Pizzaz, joista erityisesti Midnight Houria Vihjetykki pitää pelillisesti kiinnostavana. Lapulle poimitaan myös hienosti kaksivuotiaana mennyt 9 Apache Kemp, sillä lähtöpaikka Midnight Hourin takana ei ole huono.

6 Turparulla

9,12,14

1,2,7,10

3,6

4,5,8

3 Costatantisoldi

1,2,3,4,9

Vihjesysteemissä on 180 riviä ja se maksaa 18 euroa (pelataan T7-pelinä). Vihjerivistä voi ostaa 1/20 osan tästä linkistä http://toto.fi/kutsuporukat?peli=957075977

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi