Vetovihje: Cardiff – Reading 21.11.2014

Cardiff on tyly isäntä perjantai-iltana

Cardiff on valahtanut 12:nneksi Championshipissä. Silti tähtäin on yhä kärkikuusikossa, jonne yltäminen mahdollistaisi karsimisen Valioliigaan. Tällä hetkellä seiskasijaan on matkaa viisi pinnaa ennen illan Reading-kamppailua.

BW eSports FI €100 welcome

Joukkueiden edelliset kohtaamiset kaudella 2011-2012 Cardiff City voitti sekä kotona että vieraissa. Parin vuoden takaa joukkueet ovat uusiutuneet melkoisesti, mutta yksi asia ei ole muuttunut: Cardiff on yhä kova kotijoukkue. Kotonaan walesilaisilla on alla neljä voittoa maalierolla 10-4.

Cardiff elää nimenomaan kotipeleistään. Tämä näkyy siinäkin, että joukkue on voittanut vain yhden neljästä viime ottelustaan (saldo 1-1-2) ja sekin oli kotiottelu. Kaikki kolme pistemenetystä ovat tulleet vierasotteluista.

Heikkovireinen Reading hävisi viimeksi kotonaan 0-1 Charlton Athleticille, ja putoamisviivaan on eroa vain viisi pistettä. Varsinkin vieraissa esitykset ovat tökkineet, sillä kuudesta viime vierasottelusta on kasassa viisi tappiota ja yksi maaliton tasuri. Maaliero näissä kuudessa pelissä on karu 2-12. Omiin on mennyt siis keskimäärin kuusi maalia jokaista tehtyä kohden.

VETOVIHJE: Ykkösmerkki on päivänselvä valinta. Cardiffilla on alla neljä peräkkäistä voittoa Readingistä, joka on sarjan heikoimpia vierasjoukkueita. Reading ei ole sitä paitsi voittanut yhtäkään matkapeliä sitten elokuun. Ykkösmerkki palauttaa pelimerkit osuessaan 2,25-kertaisena Bet1234:lla,joka myös esittää ottelun suorana streaminä kaikille asiakkailleen alkaen klo 21.45.

Toiseksi Reading on jäänyt nollille 4/6 kertaa viime vierasotteluissaan, kun taas Cardiff on tehnyt maaleja 15/17 kertaa viime kotiotteluissaan. Tämä puhuu vahvasti paitsi kotivoiton myös kotinollan puolesta. Lyömme siis pari lanttia myös yhdistetylle Cardiffin voitolle ja nollapelille Redbetin kertoimella 3,85.

Muista myös Vihjetykin ja Redbetin yhteinen Liiga-kisa, jossa jaossa on pelirahaa viikko- ja kuukausikisan voittajille. Lue lisää tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi