Vetovihje: Arsenal – Dortmund 26.11.2014

Lepuuttaako Dortmund avainpelaajiaan?

Vedonlyönnillisesti illan mielenkiintoisin Mestareiden Liigan ottelu on Arsenal – Dortmund. Dortmund johtaa lohkoa D puhtaalla pelillä ja jatkopaikka on jo varma. Arsenal tarvitsee yhden pisteen varmistaakseen jatkopaikan.

BW eSports FI €100 welcome

Dortmundin kausi on ollut erikoinen, sillä Bundesliigassa joukkue on putoamistaistelussa, mutta Mestareiden Liigassa Dortmund on kulkenut voitosta voittoon. Tässä tilanteessa Dortmund saattaa hieman säästellä Emiratesilla, sillä mitään pakkoa ei ole tätä ottelua voittaa. Avainpelaajien lepuuttaminen olisi Jurgen Kloppilta jopa järkevää, sillä Bundesliigassa pistepussiin kaivataan kipeästi täydennystä.

Arsenal on myös kompuroinut ja lauantain kotitappio ManU:lle kiristää entisestään Arsene Wengerin tilannetta, joten Arsenal tulee varmasti peliin 110% asenteella.

Molemmilla joukkueilla on jonkin verran loukkaantumisia. Arsenalilta puuttuu avainpelaajista Özil, Debuchy, Szczęsny, Walcott, Wilshere ja Diaby. Dortmundilta sivussa on mm. Reus, Hummels, Papastathopoulos, Bender, Kirch ja Nuri Şahin.

VETOVIHJE: Arsenal haluaa ja tarvitsee ottelusta enemmän voittoa eikä muutenkaan pisteet Emiratesilta helpolla irtoa. Alexis Sanches on kovassa vireessä ja Arsenalin kotikerroin 2,63  Bet1234:lla on markkinoiden paras tarjous.

Avaa pelitili Bet1234:lle tästä ja kuittaa 100 euroa ilmaista pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi