Vetovihje: West Bromwich – Arsenal 29.11.2014

Kotonaan aina kova WBA nappaa vähintään tasurin

Arsenal varmisti jatkoonpääsyn Mestarien liigan lohkovaiheesta tärkeällä 2-0-kotivoitolla Borussia Dortmundista, mutta aikaisin lauantaina (klo 14.45 Suomen aikaa) edessä on hankala reissupeli West Bromwichin vieraana.

BW eSports FI €100 welcome

Arsenalille kausi on ollut surkein aikoihin. Sijoitus Valioliigassa on vasta kahdeksas, ja ennen Dortmund-koitosta alla oli kolme peräkkäistä ottelua ilman voittoa (0-1-2).

Keskiviikon voitto Dortmundista kävi kalliiksi, kun sekä Arteta että Sanogo loukaantuivat ja liittyivät joukkueen pitkälle sairaslistalle, jolla jo ennenstään olivat Özil, Debuchy, Wilshere, Walcott, Diaby sekä maalivahdit Ospina ja Szczesny. Pahiten poissaolot näkyvät kuitenkin keskikentällä.

Tykkimiesten edellisessä vierasottelussa Swansea oli parempi maalein 2-1, eikä lauantain mittelöstäkään tule helppo. Viime kauden keskinäinen The Hawthornsilla päättyi 1-1. Itse asiassa molemmat edelliset kohtaamiset WBA:n kotikentällä ovat päättyneet samoihin lukemiin.

Samalla kentällä on kompastellut moni muukin, sillä West Bromwich on kärsinyt vain yhden tappion viidessä viime kotiottelussaan. Viime kaudella WBA napsi isäntänä pisteitä Arsenalin ohella myös Chelsealta, Liverpoolilta, Evertonilta ja Tottenhamilta. Tällä kaudella myös Manchester United taipui pistemenetykseen (2-2).

VETOVIHJE: Suositamme tasoitusvetoa, jossa West Bromwichin +0,5 tarkoittaa sitä, että kotivoitolla tai tasapelillä saamme panoksen takaisin 2,08-kertaisena Bet1234:lla.

WBA yltää uskoaksemme vähintään tasuriin. Joukkue on kova kotonaan, mikä on käynyt selväksi myös tykkimiesten kahdella edellisellä visiitillä. Mestarien liigan kuuma koitos sitä paitsi painaa vielä loukkaantumisten runteleman Arsenalin jaloissa.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja nappaa muhkea satasen avausbonus yhtä suurella sijoituksella!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi