Vetovihje: Roma – Inter 30.11.2014

Romalla ällistyttävän kova kotikunto

Roma toivottaa Interin tervetulleeksi Stadio Olimpicolle sunnuntaina klo 21.45 alkaen. Bet1234 tarjoaa ottelusta ilmaisen streamin asiakkailleen.

BW eSports FI €100 welcome

Inter ei ole lainkaan täyttänyt odotuksia tämän kauden Serie A:ssa. Tusinan verran pelattuja otteluita ovat tuottaneet vain 17 pistettä, mikä oikeuttaa sijoitukseen keskikastissa. Tappioita on tullut vain kolme, eli pistemenetykset ovat johtuneet lukuisista tasapeleistä, joita on viisi.

Torstaina Inter onnistui Eurooppa-liigan ottelussaan kääntämään tappioaseman 2-1-voitoksi ukrainalaista Dnipro Dnipropetrovskia vastaan, mikä oli italialaisille ensimmäinen voitto neljään otteluun. Tätä ennen tasureita tuli kolme putkeen.

Sairastuvalla ovat Jonathan ja Nagatomo, eivätkä Hernanes ja Vidic todennäköisesti ole tänään mukana, ainakaan startissa.

Roma menetti pisteen ZSKA Moskovalle viikolla Mestarien liigassa. Johto kesti aina 93. minuutille asti, kunnes venäläiset onnistuivat tasoituksessa. Sen maalin myötä kaikki on vielä auki E-lohkossa, mikä oli Roman kannalta tietysti karu takaisku.

Kotiliigassa Roma hönkii sarjakärki Juventuksen niskaan kolmen pisteen takana ennen 13. kierrosta, eikä Roma usein tällaisissa otteluissa sorru pistemenetyksiin varsinkaan kotonaan.

Neljä pelaajaa ovat sivussa: Castan, Curci, Torosidis ja Balzaretti. Ei siis mitään korvaamattomia poissaoloja.

VETOVIHJE: Roma on voittanut ja pitänyt nollan Italian liigan kaikissa syyskauden kotiotteluissaan, eli kuudesti. Maaliero Stadio Olimpicolla on hulppea 14-0.

Interillä on ollut vastaavasti suuria ongelmia matkapeleissään. Joukkue on voittanut vain yhden kuudesta vierasottelustaan ja tehnyt näissä vaivaiset kolme maalia. Haiskahtaa siis vahvasti Roman 1-0- tai 2-0-voitolta nytkin.

Valintamme on Roman voitto ja nollapeli Redbetin kertoimella 3,00.

Avaa tästä pelitili Redbetille ja kuittaa 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi