Vetovihje: HIFK – Frölunda 2.12.2014

HIFK yllätysvalmis CHL:n puolivälierissä

Suomalaiset ja ruotsalaiset joukkueet ovat vallanneet kaikki kahdeksan CHL:n puolivälieräpaikkaa. Mielenkiintoisin puolivälieräpari on HIFK:n ja Frölunda Indiansin kohtaaminen.

BW eSports FI €100 welcome

Frölunda on 26 kierroksen jälkeen Ruotsin liigassa toisena 52 pisteellä eikä sarjaan johtava Skellefteå ole kuin pisteen päässä. CHL:n ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Frölunda tiputti vakuuttavan esityksen jälkeen Tapparan jatkosta.

HIFK:n sairastupa on tyhjentynyt ja Nordenskiöldinkadun kotihallissa pitäisi pystyä saamaan parin maalin etumatka ennen toista kohtaamista Göteborgissa.

Molempien joukkueiden vire on hyvä. HIFK:lla on alla kolme voittoa ja vain yksi tappio seitsemään viimeiseen peliin. Frölunda viiden voiton putki (joista tosin kolme vasta jatkoajalla tai vl-kilpailusta) katkesi lauantaina Jönköpingissä.

VETOVIHJE: Frölunda on kieltämättä suosikki menemään otteluparista jatkoon. CHL:n pudotuspeleissä jatkopaikka ratkaistaan kahden ottelun yhteismaaleilla ja kotihallissa HIFK:n pitäisi pystyä voittamaan ottelu. Kansainvälisillä vedonlyöntimarkkinoilla Frölunda on suosikki illan otteluun. Vihjetykki pitää kotiottelussa HIFK niukkana suosikkina ja nappaa kiinni Pinnaclen tarjoaman huiman kotikertoimen 2,73.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan kierrokselle!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi