Vetovihje: Leicester – Liverpool 2.12.2014

Kotijoukkue pelaa täysin väärässä sarjassa

Liverpool raapi itselleen kolme tärkeää pistettä kotiottelusta Stokea vastaan lauantaina, kun taas nousija Leicester kärsi jälleen tappion. Tänä iltana kaksikko iskee yhteen Leicesterin kotikentällä.

BW eSports FI €100 welcome

Leicesterillä ei ole mennyt kummoisesti, sillä joukkue jumittaa Valioliigan jumbosijalla. QPR oli parempi viikonloppuna 3-2-lukemin, mikä katkaisi vieraiden loputtoman tuntuisen, 504 minuutin mittaisen maalittoman putken. Niin Sunderland, Southampton, West Bromwich, Swansea kuin Newcastlekin oli jättänyt Leicesterin nollille.

Isäntien peli ei ole kulkenut King Power Stadiumillakaan kaksisesti, ja kaikki viittaa siihen, että kausi johtaa putoamiseen. Viime aikoina kotoa on irronnut lähinnä tasureita, ja edellinen kotimaali nähtiin 4. lokakuuta toista nousijaa Burnleyä vastaan.

Myös Liverpool on melkoisessa pyörteessä. Neljä peräkkäistä tappiota saivat jatkoa 2-2-vierastasurista Ludogoretsiä vastaan, ja viimeksi tuli kaivattu kotivoitto Stokesta. Se jäi marraskuun ainoaksi täydeksi potiksi. Pool majailee tällä hetkellä taulukon alemmassa puoliskossa, ja pelaajien lisäksi kritiikkiä sataa myös manageri Brendan Rodgersille.

VETOVIHJE: Liverpooliin ei ole helppo luottaa tällaisina aikoina, mutta Leicester City on ollut suorastaan häkellyttävän heikko. Joukkue on jäänyt nollille 6/8 kertaa viime otteluissaan.

Liverpool on puolestaan matkalla oikeaan suuntaan, ja tätä Stoke-voittokin indikoi. Poolin materiaali on leveämpi ja isäntiä tottuneempi pelaamaan viikkopelejä lauantai-tiistai -tahdilla. Silläkin on varmasti merkitystä.

Valintamme on kakkosmerkki Bwinin kertoimella 2,10, joka on markkinoiden paras. Ottelu käynnistyy klo 21.45.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys illan otteluun!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi