Vetovihje: ManU – Stoke 2.12.2014

ManU yrittää puhkoa Stoken sumppupuolustuksen

Tiistain Valioliigan kierroksen mielenkiintoisin kamppailu on Manchester Unitedin ja Stoken kohtaaminen.

BW eSports FI €100 welcome

Lauantaina United sai vihdoin maalihanoja kunnolla auki, kun Hull kaatui Old Traffordilla 3-0. Edellisessä ottelussa ManU haki arvokkaan vierasvoiton Arsenalilta maalein 2-1. Päänvaivaa Louis van Gaalille tuottaa tänään Angel di Marian loukkaantuminen. Di Maria loukkaantui lauantain ottelun alkuminuuteilla ja argentiinalainen on tänään sivussa. Alkukaudella Di Maria on ollut tärkeä palanen Unitedin hyökkäyspelissä.

Stoke on perienglantilainen joukkue, vaikka Mark Hughes on managerina vienyt joukkuetta pelaavampaan suuntaan. Lauantaina Stoke onnistui pitämään Anfieldilla oman maalin puhtaana 85 minuuttia ennen kuin Glen Johnson puski Liverpoolin voitto-osuman. Samaa temppua Hughesin suojatit yrittävät tänään Unelmien Teatterissa.

VETOVIHJE: Crystal Palace pystyi piinaamaan ManU:a Old Traffordilla pitkään 8.11. ja lopulta ManU voitti ottelun 1-0. Vihjetykki ei ole vielä täysin vakuuttunut ManU:n iskukyvystä ja Stoke on Palacea tai Hullia parempi ryhmä puolustamaan. Bet1234:lla alle 2,5 maalin kerroin 2,00 on pelivalintamme illan otteluun.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja nappaa muhkea satasen avausbonus yhtä suurella sijoituksella!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi