Vetovihje: Lille – PSG 3.12.2014

Kovakuntoinen PSG kipuaa Ligue 1:n kärkipaikalle

Ranskan liigasta löytyy keskiviikolle kiintoisa pelikohde, jossa heikkovireinen Lille isännöi Paris Saint-Germainin tähtisikermää iltakympiltä alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Lillen vire on surkea, sillä joukkue on pelannut kymmenen ottelua ilman voittoa. Lillen pudotus keväältä uuteen kauteen on ollut raju, sillä nyt joukkue rämpii taulukon alemmassa puoliskossa. Eroa putoamisviivaan on vain kaksi pistettä. Eurooppa-liigassakin pelit ovat menneet alle odotusten, vaikka jatkoon on vielä saumoja.

Lillen edellisestä voitosta on yli kaksi kuukautta, ja itseluottamus on kateissa. Varsinkin hyökkäyspeli ontuu, sillä kymmenessä voitottomassa ottelussaan joukkue on tehnyt häpeälliset neljä maalia. Joukkueen paras maalintekijä on vasta 19-vuotias belgialainen Divock Origi, joka on osunut kolmesti yhdeksässä ottelussa.

Tänään sivussa ovat loukkaantumisten takia Marcos Lopes ja Traoré.

PSG:llä on mahdollisuus nousta ensimmäistä kertaa tällä kaudella sarjakärkeen Marseillen kärsittyä pistemenetyksen Lorientille. Stade Pierre Mauroyltä tarvitaan tänään kuitenkin täysi pistepotti.

Pariisilaisilla on tähän kuitenkin täydet saumat, sillä vire on ollut viime aikoina erinomainen. Alla on yhdeksän voittoa putkeen ja tappiottomiakin otteluita huimat 24. Nyt kun Zlatan Ibrahimovic on vieläpä palannut pitkältä sairashuililtaan, joukkue on entistäkin iskukykyisempi. Zlatan nousi jo Niceä vastaan ratkaisijan rooliin tehtyään ottelun ainoan maalin.

Veratti ja Cabaye ovat vierailta sivussa.

VETOVIHJE: PSG ei jätä hyödyntämättä mahdollisuuttaan nousta piikkiin, sillä Lillen vire on ollut umpisurkea. Pinnacle antaa suorasta vierasvoitosta 1,79, ja siihen tartumme.

Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen. Avaa tastä pelitili ja kuittaa samalla 100 euroa pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi