Vetovihje: Sunderland – Manchester City 3.12.2014

Sunderlandin kovuus voi yllättää Cityn

Vedonlyönnillisesti Valioliiga tarjoaa tänään mielenkiintoisia kertoimia altavastaajille kaikissa illan neljässä ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Vihjetykin pelivalinta osuu Sunderlandiin, jossa kotijoukkue yrittää riistää pisteitä hallitsevalta mestarilta. Sunderland on hävinnyt kuluvalla kaudella ainoastaan kolme kertaa ja yhden kerran Sunderland on jäänyt ilman pisteitä Stadium of Lightilla. Seitsemässä kotiottelussa Sunderlandille on tehty vain seitsemän maalia. Viimeksi lauantaina sarjajohtaja Chelsea jäi Koilis-Englannissa maaleitta.

Manchester City on pelannut tuloksellisesti hyvät kolme peliä. Pelillisesti silti joukkue ei ole vakuuttanut. Peli ei ole sillä tasolla, mitä materiaali edellyttäisi. Kolmen voiton putki on helpottanut Manuel Pellegrinin asemaa joukkueen peräsimessä, mutta lama ei ole missään tapauksessa ohi.

VETOVIHJE: City on tässä ottelussa selvä suosikki, mutta Sunderlandista ei pisteitä ilmaiseksi mukaan saa. City ei ole tällä hetkellä missään tapauksessa vahvempi joukkue kuin Chelsea, jolta Sunderland ryösti pisteen lauantaina. Betsafe tarjoaa Sunderlandin maalin tasoitukselle markkinoiden korkeimman kertoimen 2,70 ja siihen Vihjetykki iskee kiinni.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi