Vetovihje: Pelicans – JYP 4.12.2014

Sarjakärki vie nimiinsä neljännenkin kohtaamisen

Lahdessa iskevät yhteen torstai-iltana sarjan häntäpäässä jumittava Pelicans ja sarjakärki JYP. Jyväskyläläiset ovat vieneet nimiinsä kauden kaikki kolme aiempaa keskinäistä (syyskuussa kotona 4-2 ja lokakuussa vieraissa 1-4 ja 2-6).
Pelicansille tästä kaudesta näyttäisi tulevan jälleen perinteinen kellariosaston sesonki, sillä pistetahti ei näytä riittävän pudotuspelitavoitteessa pysymiseen. Saalista irtoaa liian harvakseltaan, vaikka loukkaantumistilanne onkin ollut helpottamaan päin sitten maaottelutauon. Taisteluasenteesta homma ei jää lahtelaisilla kiinni, mutta otteita leimaa liika ailahtelevuus.
JYP tahkosi marraskuun jälkimmäisellä puoliskolla läpi melkoisesta ottelusumasta, mutta varsin kunniakkaasti. Pisteputki kantoi aina lauantaihin saakka, jolloin HIFK oli parempi Helsingissä maalein 4-1. Tähän otteluun hurrikaanipaidat ovatkin saaneet valmistautua rauhassa useamman päivän, joskin isännille tilanne on sama. Pelicans pelasi lauantaina Oulussa, missä Kärpät oli parempi lukemin 3-2.

VETOVIHJE: Kun sarjakärki ja viimeistä edellinen kohtaavat, asetelmasta ei pitäisi olla epäselvyyttä. JYP on ollut aiemmissa yhteenotoissa vieläpä selvästi niskan päällä, eikä Pelicans ole löytänyt aseita jyväskyläläisten pysäyttämiseen.

Betway tarjoaa kohteeseen markkinoiden parhaan vieraskertoimen 2,30, johon iskemme kiinni.

BW eSports FI €100 welcome

Betway tarjoaa uuden pelitilin avaajille 50 euron ilmaisvedon. Nappaa tarjous itsellesi tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi