Vetovihje: Fiorentina – Juventus 5.12.2014

Vähämaalista luvassa tilastojen valossa

Italian Serie A:ssa pelataan perjantai-iltana mielenkiintoinen mittelö, kun kovakuntoinen Fiorentina isännöi sarjakärki Juventusta.

BW eSports FI €100 welcome

Taulukossa kahdeksantena majailevan Fiorentinan itseluottamuksen pitäisi olla kohdillaan kolmen peräkkäisen voiton myötä. Kärki-Juvea vastaan itseluottamusta tarvitaankin. Viikonloppuna Fiorentina haki vierasvoiton, kun Cagliari taipui 0-4-tappioon. Kotona Stadio Artemio Franchilla peli ei ole kulkenut kuitenkaan toivotusti, koska voittoja on tullut koko kaudella vain 3/8.

Juventus oli vaikeuksissa edelliskierroksen paikallispelissä Torinoa vastaan, mutta 2-1-voitto varmistui Pirlon lisäajan osumalla. Alla on nyt kuusi peräkkäistä voittoa vakuuttavalla maalierolla 19-3. Vieraista pisteitä olisi voinut kertyä kuitenkin enemmänkin (edellisistä voittoja 3/7).

Viime kaudella joukkueet kohtasivat Eurooppa-liigan yhteenottojen myötä peräti neljästi. Fiorentina voitti kotonaan ensimmäisen taiston 4-2 ja hävisi toisen 0-1. Juventus voitti yhden kotiottelun 1-0, ja toisessa päädyttiin 1-1-tasuriin.

VETOVIHJE: Vihjetykki jättää 1×2-kohteen suosiolla väliin ja kääntää katseet maalimäärään. Kolme edellistä keskinäistä ja 5/6 viimeisistä ovat nimittäin tuottaneet alle 2,5 maalia – ja puolet viimeisistä kuudesta jopa 1,5 maalia. Juven otteluista 6/7 edellistä ovat tuottaneet alle 2,5 maalia ja Fiorentinallakin 3/4 edellistä.

Juventuksella on ollut jonkin verran vaikeuksia maalipaikkojen luomisessa. Torino-ottelussa Juve syötteli hyökkäysalueella peräti 190 kertaa (Torino vain 58), mutta silti vetoja vastustajan maalia kohti saatiin aikaiseksi vain yksi (plus kaksi maalilaukausta).

Valintamme on alle 2,5 maalia Ladbrokesin kertoimella 1,75.

Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen klo 21.45 alkaen. Avaa tästä pelitili Bet1234:lle!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi