Vetovihje: HIFK – Blues 5.12.2014

Tasainen taisto on luvassa Nordenskiöldinkadulla

Liigan pääkaupunkiseudun derbyt ovat olleet tällä kaudella tasaisia pelejä ja samaa tasaista taistelua on odotettavissa tänäänkin, vaikka hyvässä vireessä oleva HIFK lähtee otteluun selvänä suosikkina.

BW eSports FI €100 welcome

HIFK voitti tiistaina Vihjetykin odotusten mukaisesti Frölunda 2-1 ja hävisi keskiviikkona jälleen Vihjetykin odotusten mukaan Hämeenlinnassa maalein 3-2, joten illan ottelu on HIFK:lle kolmas neljän päivän sisään. Myös Bluesille ottelu on neljän päivän sisään kolmas, sillä tiistaina Blues voitti Tapparan jatkoajalla 3-2 ja eilen HPK kaatoi samoin lukemin varsinaisella peliajalla. Bluesille ottelu on seitsemän 11 päivään.

VETOVIHJE: Koska pelitahti on tiivis, niin Vihjetykki laskee sen varaan, että kumpikaan joukkue ei lähde yltiöpäisesti hyökkäämään. Toki väsyneille joukkueille tulee virheitä, mutta silti Vihjetykin pelivalinta on alle 4,5 maalia Pinnaclen mainiolla kertoimella 2,34. Kauden aikaisemmat kohtaamiset ovat päättyneet 3-2 kotivoittoihin ja näistä Bluesin kotivoitto tuli voittolaukauskilpailun jälkeen.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan kierrokselle!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi