Vetovihje: Manchester City – Everton 6.12.2014

Pystyykö Everton nollaamaan Cityn tähtisikermän?

Itsenäisyyspäivän mielenkiintoisin Valioliigan ottelu on Manchester Cityn ja Everton kohtaaminen iltaottelussa. Jos Linnan juhlien katseleminen ei jostain syystä kiinnosta, niin tämä ottelu tarjonnee hyvää jalkapalloa alusta loppuun.

BW eSports FI €100 welcome

Taivaansiniset ovat päässeet hyvään vauhtiin, vaikka Vihjetykki ei Sunderlandissakaan joukkueeseen luottanut. Sunderlandista City haki kuitenkin vakuuttavan 4-1 voiton ja hyvän vireen ansiosta City on jo ilmoittautunut Valioliigan mestaruustaistoon, sillä eroa johtavaan ainoastaan kuusi pistettä.

Evertonin suhteellisen kapealle materiaalille pelitahti on ollut kiivas, sillä tämä on joukkueelle viides peli 14 päivän sisään. Roberto Martinez ei rotaatioon pahemmin usko, vaan avauskokoonpano on pysynyt melko samana koko ajan.

VETOVIHJE: Everton tullee lähtemään peliin maltillisella taktiikalla. Vedonlyöntimarkkina odottaa pelistä runsasmaalista, mutta Vihjetykin maaliodotusarvo on maltillisempi. Pinnaclen kerroin alle 2,5 maalille on huima 2,70 ja sitä pitää yrittää. Joukkueiden viidestä viime kohtaamisesta kolme on päättynyt alle 2,5 maalin tulokseen.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan kierrokselle!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi