Vetovihje: PSG – Nantes 6.12.2014

PSG:n peleissä ei kulmilla mässäillä

Lauantain pelimerkit kohdistetaan Ranskan liigaan. Siellä Paris Saint-Germain on suursuosikki isännöidessään yllättäjäjoukkue Nantesia Parc des Princesillä lauantai-iltana klo 18 Suomen aikaa.

BW eSports FI €100 welcome

PSG sai mahdollisuuden nousta Ligue 1:n kärkipaikalle aiemmin viikolla, mutta 1-1-tasuriin jääminen Lillen vieraana ja yhdeksän ottelun voittoputken katkeaminen tiesivät sitä, että se mahdollisuus jäi hyödyntämättä. Toisaalta tappiottomien otteluiden putki venyi 25 otteluun.

Zlatan Ibrahimovicin piti olla mukana avauksessa Lilleä vastaan, mutta hänet pudotettiin viime hetkillä pelaavasta miehistöstä häntä viime aikoina riivanneen kantapäävamman takia. Mukanaolo on arvoitus nytkin.

Parc des Princesillä PSG on ollut lähes ilmiömäinen tällä kaudella niin liigassa kuin europeleissäänkin. Esimerkiksi Barcelona piipahti kärsimässä tappion, ja tällä hetkellä alla on viisi peräkkäistä kotivoittoa ja 14 tappiotonta.

Nantes on pelannut vakuuttavasti tällä kaudella pois lukien pari viimeistä peliään. Sijoitus on yllättävän hyvä kahdeksas saldolla 6-6-4. Nyt alla on kuitenkin kaksi tappiota, joista ensimmäinen oli odotettu, toinen vähemmän. Sarjakärki Marseille voitti Nantesin 2-0, mutta 1-2-kotitappio viimeksi Toulouselle herättää kysymyksen päivän kunnosta.

Vierasotteluista Nantes on kerännyt sinänsä kelpo saldon 3-2-2, mutta voitot ovat tulleet taulukon alemman puoliskon joukkueista.

VETOVIHJE: Olemme aiemminkin vihjanneet PSG:n peleihin kulmapotkujen lukumäärää, ja niin nytkin. Pariisilaisjoukkue nimittäin luo merkillisen vähän kulmia ollakseen huippujoukkue, joka perustaa pelinsä pitkälti pallonhallintaan.

Lauantaina raja on asetettu 6,5:een, ja ennen edellistä Lille-ottelua PSG ei ollut ylittänyt tätä 18 peräkkäiseen otteluun. Lilleä vastaan kulmia tuli seitsemän, mutta tässä oli sattumallakin syynsä. Tilanne oli tasan 75 minuutin ajan, ja joukkue hyökkäsi täydellä höyryllä. Yleensä PSG:llä on tapana pudottaa tempoa johtoasemassa. Toiseksi PSG sai kaksi tuplakulmaa, mikä selittää poikkeuksellisen korkean lukumäärän.

Valintamme on alle 6,5 PSG-kulmapotkua, josta Bwin tarjoaa kertoimen 1,72.

Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen. Avaa pelitili tästä ja varmista lisäjännitys illan mittelöön!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi