Vetovihje: Cagliari – Chievo 8.12.2014

Tuleeko taas 0-0?

Vihjetykki on ratsastanut viime aikoina tuottoisasti monissa otteluissa under-vedoilla ja sama tahti jatkuu tänään SerieA:ssa.

BW eSports FI €100 welcome

Normaalitilanteessa Cagliarin peliin ei tee mieli iskeä alle 2,5 maalin vetoa, sillä Cagliarin valmentaja Zdeněk Zeman on luonut mainetta hyökkäysvoittoisen pelin vaalijana ja Cagliarin peleissä maaliverkot ovat heiluneet tiiviiseen tahtiin. Illan ottelu on kuitenkin erittäin tärkeä molemmille, sillä molemmat joukkueet ovat sarjan häntäpäässä. Chievo on putoajan paikalla ja Cagliarilla on koossa vain yksi piste enemmän, joten pelin tärkeys tekee pelistä entistä tarkempaa.

Perpatim Hetemajn edustama ChievoVerona tunnetaan melkoisen passiivisesta pelistään. Chievon maalisuhde tänä vuonna on 13 pelistä 9-17. Chievon peleistä 62% on tällä kaudella päättynyt alle 2,5 maalin lukemiin.

VETOVIHJE: Joukkueiden keskinäisten kohtaamisten tilasto on uskomaton. Viidessä viimeisessä joukkueiden kohtaamisessa on syntynyt yhteensä kolme maalia ja kolme peliä on päättynyt 0-0. Under/over-vedoissa ”suosikkiasema” heittelee välittäjästä riippuen. Underille parhaan kertoimen 1,96 antaa Unibet.

Ottelu on Unibetin asiakkaiden katsottavissa ilmaiseksi UnibetTV:n kautta klo 20.00 alkaen.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi