Vetovihje: Liverpool – Basel 9.12.2014

Yle televisioi Liverpoolin ja Baselin välisen Mestareiden liigan kamppailun tiistaina suorana iltayhdeksältä alkaen. Panokset Anfieldillä ovat lohkovaiheen päätösottelussa kovat, sillä joukkueet taistelevat ryhmänsä kakkossijasta ja jatkopaikasta.

BW eSports FI €100 welcome

Tilanne lohkossa on se, että Baselilla on tällä hetkellä kuusi pinnaa, Liverpoolilla neljä. Baselille riittäisi siis tasapelikin, mutta Pool tarvitsee voiton.

Mahdolliset avausmiehistöt:

Liverpool: Mignolet; Johnson, Touré, Škrtel, Manquillo; Gerrard, Henderson, Allen, Lucas, Sterling; Lambert. Sivussa ovat Balotelli, Sturridge, Sakho ja Flanagan.

Poissaolijoista varsinkin kahdelle ensinmainitulle olisi varmasti löytynyt käyttöä hyökkäyspeliä ajatellen.

Basel: Vaclík; Degen, Schär, Suchý, Safari; Delgado, Frei, Elneny; Gonzalez, Streller, Gashi. Sivussa ovat Ivanov ja Sio.

Strellerin paluu on iso asia, sillä avauskohtaamisessa St. Jakob-Parkilla sveitsiläishyökkääjä teki ottelun ainoan osuman. Hä

Maalit kortilla?

Oletettavaa on, että Liverpool heiluttelee tahtipuikkoa alusta lähtien, mutta tämä ei ole ongelma vastaiskuihin kykenevälle Baselille. Sveitsiläiset ovat sitä paitsi osoittaneet kykenevänsä hyvään puolustuspeliin tämän kauden Mestarien liigassa, poikkeuksena vain avauskierroksen 1-5-löylyt Real Madridilta. Neljässä muussa ottelussa omiin on mennyt vain kaksi osumaa.

Liverpool ei ole lainkaan vakuuttanut hyökkäyspelillään tällä kaudella, ja todellinen maalitykki puuttuu. Katseet kääntyvät etenkin Rickie Lambertiin, kun Mario Balotelli on sivussa. Tähän mennessä Lambert on ollut koko lailla kohmeessa, joten onnistumisia tarvitaan.

Valioligassa Pool on tehnyt keskimäärin 1,3 maalia ottelua kohti. Mestarien liigassa omiin on mennyt neljä maalia viidessä ottelussa. Edellinen Valioliigan mittelö Sunderlandiä vastaan jäi maalittomaksi.

Basel on pitänyt nollan viisi kertaa seitsemässä edellisessään, eikä varmasti lähde Anfieldillä suinpäin hyökkäämään etenkään, kun asetelmat ovat mitkä ovat.

VETOVIHJE: Kaiken edellämainitun pohjalta ottelusta voitaneen povata vähämaalista. Pinnacle tarjoaa alle 2,5 maalista markkinoiden parhaan kertoimen 2,11. Esimerkiksi kotoisen Veikkauksen kerroin on vain 1,98.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan otteluun!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi