Vetovihje: Barcelona – PSG 10.12.2014

Heiluttaako Messi jälleen verkkoja?

Paris Saint-Germain tarvitsee vähintään pisteen Camp Noulta voittaakseen Mestarien liigan F-lohkon. Barcelona kipuaa puolestaan voitolla ykköspallille.

BW eSports FI €100 welcome

Jo lohkoarvonnoissa oli selvää, että Barcelona ja PSG menisivät jatkoon. Onneksi kamppailu kaksikon välillä on pysynyt kuitenkin tasaisena, ja ratkaiseva ”lohkofinaali” otellaan syyskauden päätöskierroksella, kuten pitääkin.

Pariisissa PSG voitti 3-2, vaikka Zlatan Ibrahimovic oli sivussa. Joukkueet kohtasivat myös kevään 2013 pudotuspelivaiheessa pelaten kaksi tasuria, mutta Barca meni jatkoon vierasmaalisäännön turvin. Näissä kolmessa ottelussa PSG on pitänyt palloa hallussaan vain 35-38 prosenttisesti kotona ja vieraissa.

Toinen kiintoisa yksityiskohta on, että PSG:n valmentaja Laurent Blanc samoin kuin pelaajista Thiago Motta, Maxwell ja Zlatan ovat edustaneet aiemminBarcelonaa.

Kun pelivirettä tarkastellaan, Barcelonalla on alla seitsemän peräkkäistä voittoa maalierolla 23-3. Joukkue on reissaillut viime aikoina paljon, sillä kotona peräkkäisiä voittoja on vain kaksi sitten Celta Vigolle 1. marraskuuta kärsityn 0-1-tappion.

PSG sai mukaansa Lilleltä vain tasapelin viikko sitten, mutta kaatoi kotona Nantesin viikonloppuna. Vire on kova, sillä alla on kymmenen voittoa ja tasapeli yhdestätoista viimeisestä. Vieraissa peli ei ole kulkenut kotiesitysten veroisesti. Joukkue on pelannut 6/11 vierastasuria tällä kaudella, joskin pääosa näistä tuli alkukaudesta. Ennen Lille-tasuria vierasvoittoja tuli neljä putkeen.

VETOVIHJE: Vihjetykki näkee Barcelonan syystäkin suosikkina, mutta kertoimet ovat matalat. Tasapeli on harkinnan arvoinen, mutta me valitsemme kuitenkin erikoiskohteen, jossa Lionel Messi onnistuu maalinteossa Unibetin kertoimella 1,85.

Messi on todella kovassa tikissä juuri nyt. Hän paukutti kolme osumaa viikonloppuna Espanyolia vastaan paikallisessa ja on tehtaillut niitä kaikkiaan kolme neljässä ottelussa. Se on hurja saavutus! Yhdeksän häkkiä, kun vastassa ovat olleet Espanyol kotona, APOEL vieraissa ja Sevilla kotona.

Messi heilutti verkkoja myös Pariisissa syksyllä ja pitää hallussaan kakkossijaa Mestarien liigan maalitilastossa seitsemällä osumallaan. ”Kirppu” käy sitä paitsi omaa kilpajuoksuaan Cristiano Ronaldon kanssa Mestarien liigan kaikkien aikojen maalikuninkuudesta, joten nälkää pitäisi riittää.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja kuittaa 100+10 euroa pelirahaa!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi