Vetovihje: Club Brügge – HJK 11.12.2014

Tekeekö HJK tänään Suomi-futiksen historiaa?

Belgiaan matkanneella HJK:lla on tänään edessä suuri päivä. Illalla ratkeaa, jatkuuko joukkueen tarina Eurooppa-liigassa – vai tuleeko se päätökseensä. Brügge on selvä suosikki, mutta vierailla on vielä pienet yllätyssaumat klo 20 käynnistyvässä ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

HJK:n sijoitus lohkossa on ennen päätöskierrosta kolmas, pisteen verran FC Kööpenhaminaa perässä. Maaliero on kuitenkin ”Köpistä” heikompi, joten helsinkiläiset ovat tänään pakkovoiton edessä ja myös tanskalaisten on hävittävä oma ottelunsa Torinolle. Oljenkorsi on siis ohut.

Club Brügge on menossa B-lohkosta lähes satavarmasti jatkoon, sillä joukkue ei mitenkään voi hävitä neljällä tai useammalla maalilla. Kaikissa muissa tapauksissa Brügge on jatkossa.

HJK pelasi torstaina Espanjassa harjoitusottelun Malagaa vastaan pitääkseen virettä yllä ja totutellakseen nurmeen. Kotijoukkue pelasi varamiehillään, mutta HJK:n esitystä ei pidä silti väheksyä. Joukkue hallitsi ottelua alusta alkaen, ja lopussa Gideon Baah ratkaisi vieraille 0-1-voiton. Ero olisi voinut olla suurempikin, sillä yksi osuma hylättiin paitsiona ja muitakin paikkoja riitti.

Isännillä poissaoloja

Club Brügge johtaa Belgian liigaa neljän pisteen erolla sarjakakkoseen. Eurooppa-liigassa isännät ovat käytännössä varmistaneet jatkoonmenonsa, joten motivaatio ei ole välttämättä paras mahdollinen.

Kokoonpanojen suhteen tilanne on kotijoukkueelle hankala, koska sivussa ovat Björn Engels, Laurens De Bock, Boli Bolingoli-Mbombo ja Thomas Meunier puolustuksesta sekä Fransisco Silva keskikentältä. Alakerran miehitys on siis kaukana optimaalisesta, eikä hyökkääjistä Felipe Gedoz ja Tom De Sutterin osallistuminenkaan ole varmaa.

Seuraavan liigaottelunsa Brügge pelaa sunnuntaina, joten tiukkaa mestaruustaistoa silmällä pitäen lepuutuksia saattaa olla luvassa jalkeilla olevillekin vakiomiehille.

VETOVIHJE: HJK:n eurosaaga ei välttämättä ole vielä päättymässä, vaan tänään saatetaan tehdä suomalaista jalkapallohistoriaa. Motivaatioetu on selvästi vieraiden puolella, eikä kotijoukkue ole liikkeellä parhaalla mahdollisella miehistöllään.

Valintamme onkin HJK +1,5 aasialaisvetona, jolle 188bet antaa kertoimeksi markkinoiden parhaimmistoon lukeutuvan 1,99. Voittoa siis ropisee, vaikka HJK häviäisi maalillakin.

Avaa tästä pelitili 188betille ja varmista lisäjännitys illan otteluun!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi