Vetovihje: Almeria – Real Madrid 12.12.2014

Real Madridin voittokulku jatkui viikolla Mestarien liigassa, eikä joukkue ehdi juuri huilata, kun edessä on jo seuraava mittelö heti tänään. Vastassa on Almeria vieraskentällä. Tuleeko tästä 20. peräkkäinen voitto?

BW eSports FI €100 welcome

Bulgarialaisesta Ludogoretsista ei ollut Real Madridille siis vastusta, ja loppunumerot kirjattiin tiistaina maalein 4-0. att ösa in mål. Kolmen viime ottelun maaliero on komea 12-0.

Hulppean 19 ottelun mittaisen voittoputkensa aikana Real Madrid on takonut 73 maalia eli 3,84 osuman ottelukohtaisella keskiarvolla. Omiin on mennyt vain yhdeksän, eli 0,47 per ottelu.

Almeria ei ole perinteisesti ollut mikään hankala vastus Real Madridille, joka on voittanut kolme edellistä kohtaamista tylyllä yhteismaalierolla 17-1. Edellinen yhteenotto vuosi sitten Estadio de los Juegos Mediterráneosilla päättyi rumiin lukemiin 0-5.

Kotijoukkueella on tappio alla jo ennestään, kun Eibar voitti Almerian 5-2. Vain parempi maaliero pitää Almerian tällä hetkellä putoamisviivan päällä. Yhdeksästä viime ottelustaan joukkue on hävinnyt kuusi, pelannut kaksi tasan ja voittanut yhden

Viidestä viime kotipelistään Almeria on hävinnyt neljä ja pelannut yhden tasan – nollille joukkue on jäänyt näissä kolmesti.

VETOVIHJE: Luotto Real Madridin suoraan voittoon ei kannata, sillä se palauttaa rahat vain 1,20-kertaisena. Ronaldon maalistakin on tarjolla surkea 1,39. Real Madridin voitto ja yli 2,5 maalia antaa vain 1,28. Katseet on suunnattava siis muualle.

Bwin tarjoilee makoisat 2,05 Real Madridin voitosta ja nollapelistä. Esimerkiksi Unibet antaa samasta kohteesta vain 1,83.

Real Madrid on päästänyt vain yhden omiin kuudessa viime pelissään, ja Almeria siis on jäänyt useasti nollille kotonaan viime peleissään.  Viimeksi Rayo Vallecano piti maalinsa koskemattomana 1. joulukuuta. Real Madrid nollasi Almerian molemmissa kohtaamisissa myös viime kaudella.

Bet1234 esittää ottelun ilmaiseksi asiakkailleen klo 21.45 alkaen. Avaa pelitili tästä!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi