Vetovihje: Juventus – Sampdoria 14.12.2014

Saako altavastaaja vähintään neljä kulmaa?

Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntai-iltapäivästä kiintoisa kamppailu, kun hallitseva mestari Juventus isännöi Sampdoriaa.

BW eSports FI €100 welcome

Juventus johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla Romaan, vaikka jäikin viime kierroksella maalittomaan tasapeliin Fiorentinan vieraana. Sitä ennen voittoja tuli kotiliigassa neljä putkeen. Mestarien liigassa Juve pelasi niin ikään tasurin viikolla Atlético Madridia vastaan ja eteni jatkoon lohkon kakkossijalta.

Isäntien terveystilanne on hyvä, vaikka Giorgio Chiellinin poissaolo alakerrasta onkin tuntuva takaisku. Sampdorialla tilanne on hankalampi, koska sekä Silvestri että Silvestre ovat sivussa. Avainpelaajien poissaolo puolustuksesta on omiaan lisäämään ottelun maaliodotusarvoa. Lauantai-illasta yli 2,5 maalin kerroin huitelee 1,85 ja alipelin 2,02 paikkeilla.

Sampdoria on esiintynyt tällä kaudella erinomaisesti. Moni on odottanut sukellusta, mutta sellaisesta ei ole näkynyt merkkejäkään. Nyt sijoitus on neljäs, ja tähtäimessä on kolmossija, joka oikeuttaisi karsimaan paikasta Mestarien liigaan.

Sampdorialla on alla kuusi ottelua ilman tappiota, ja näistä se on voittanut kolme. Juventuksen ohella Sampdoria on ainoa joukkue, joka on hävinnyt vasta yhden ottelun. Siinäkin ratkaisumaali Interiä vastaan tuli vasta loppuhetkillä rankkarista.

VETOVIHJE: Juventus on selvä suosikki, mutta kerroin 1,36 ei houkuttele pelaamaan 1×2-kohdetta. Tasapelin (5,25) ja vierasvoiton (12,00) kertoimet kutittelevat enemmän. Myös double chance X2 voisi tulla kysymykseen.

Oma valintamme kohdistuu kuitenkin kulmapotkukohteeseen, jossa kertoimenlaatijat luottavat liiaksi kotijoukkueeseen. Vieraiden kulmien rajapyykki on asetettu 3,5 kulmaan, jonka ylitys palauttaisi panoksen Bet1234:lla kaksinkertaisesti.

Sampdoria ei tavallisesti tuota kulmia hirmuisia määriä, mutta mainittu rajapyykki on ylittynyt kuitenkin viidessä ottelussa peräkkäin. Valintamme on siis Sampdoria yli 3,5 kulmaa.

Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen alkaen jo klo 13.30. Avaa pelitili tästä ja seuraa, nappaako täky kiinni!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi