Vetovihje: Leicester – Manchester City 13.12.2014

Isännillä käytännössä olemattomat yllätyssaumat

Valioliigan peränpitäjä Leicester saa vieraakseen Manchester Cityn aivan toisesta päästä sarjataulukkoa, eikä suosikkeja ole kuin yksi klo 17 alkavassa ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Leicester City häikäisi Championshipissä viime kaudella ja voitti sarjan ilman isompia kompasteluita. Paluu Valioliigaan ei ole sujunut kuitenkaan odotusten mukaisesti, sillä joukkue jumittaa jumbona pitkän heikon jakson seurauksena. Edellinen kolmen pisteen potti tuli syyskuun lopulla, kun Manchester United kaatui Leicesterin kotikentällä. Sen jälkeisistä kymmenistä ottelusta on kertynyt vain kaksi pinnaa.

Kurssin kääntäminen ei ole kuitenkaan vielä liian myöhäistä. Selville vesille on tällä hetkellä vain neljä pinnaa matkaa, mutta pääsarjapaikan uusiminen vaatisi voittoja säännöllisellä tahdilla. Lauantaina voitto ei vaikuta todennäköiseltä, ja ykkösmerkistä onkin tarjolla hulppea seiskan kerroin (tasuri 4,75 paikkeilla, kakkonen 1,50).

Isäntien osakkeita ei parantanut se, että ykkösvahti Kasper Schmeichelin jalka murtui aiemmin viikolla harjoituksissa. Myös paras maalintekijä, kuusi maalia joukkueen 15 osumasta tehnyt Leonardo Ulloa on sivussa.

Manchester City reissaa Leicestershireen ja King Power Stadiumille allaan kuusi peräkkäistä voittoa. Näiden joukossa on päänahat muun muassa eurojätti Bayern Müncheniltä, Southamptonilta ja Romalta. Cityn vire on siis erittäin kova, eikä vähempi kuin voitto kelpaa nytkään, vaikka maalitykki Sergio Agüero, Vincent Kompany ja Matija Nastaic ovatkin sivussa.

City hönkii liigakärki Chelsean niskaan, ja Bluesin tuoreen Newcastle-tappion eroa on vain kolme pistettä.

VETOVIHJE: Leicester on päästänyt omiin toiseksi eniten maaleja Valioliigassa, ja Manchester City on tehnyt niitä toiseksi eniten. Asetelma on siis päivänselvä.

Kapean materiaalin Leicester ei siedä yhtäkään avainmiehensä poissaoloa, joten Cityn tähtisikermää vastaan se on mahdottoman tehtävän edessä. Valintamme on Manchester City -1 (Cityn maalin voitolla rahat takaisin), josta Unibet antaa kertoimeksi 1,78. Olisi ihme, ellei luvassa olisi vierasvoitto vähintään parin maalin erolla.

Avaa tästä pelitili Unibetille ja kuittaa itsellesi 100+10 euron avausbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi