Vetovihje: Manchester United – Liverpool 14.12.2014

Kovakuntoinen ManU kiittää täydestä potista

Viikonlopun odotetuin jalkapallomittelö otellaan ilman muuta sunnuntaina Valioliigassa Manchester Unitediin ja Liverpoolin välillä. Onko puolista katkaisemaan ManUn voittoputkea klo 15.30 käynnistyvässä ottelussa? Me emme ainakaan usko siihen.

BW eSports FI €100 welcome

ManU pitää tällä hetkellä hallussaan Valioliigan kolmossijaa, mutta voitolla eroa kärki-Chelseaan kaventuisi kahdeksaan pisteeseen. Liverpoolille tämä kausi on ollut melkoinen floppi, mutta europelipaikat ovat vielä joukkueen ulottuvilla. Old Traffordilla taistellaan siis tärkeistä pisteistä.

Liverpoolilla on meneillään vaihteeksi toki hiukan parempi jakso, sillä viidestä viime ottelusta kasassa on kelpo saldo 2-3-0. Tosiasia kuitenkin on, että vastustajatkaan eivät ole lukeutuneet maanosan parhaimmistoon, kun vastassa ovat olleet Ludogorets, Basel, Stoke, Leicester ja Sunderland.

Viikolla Pool jäi 1-1-tasapeliin Baselin kanssa, mikä pullautti punapaidat ulos Mestarien liigan jatkopeleistä. Se oli joukkueelle todella kova kolaus. Tässä tilanteessa Pool kaipaa kipeästi Daniel Sturridgea, joka kuitenkin pysyttelee yhä sairastuvalla. Toisaalta Mario Balotelli on toipunut pelikuntoon. Adam Lallanan tilanne on avoin.

ManU puolestaan on herännyt jälleen henkiin ja noussut jälleen Valioliigan kärkikahinoihin mukaan viiden ottelun voittoputkensa myötä. Viimeksi kaatui Southampton vieraissa maalein 1-2 Robin van Persien kahdella osumalla. Hollantilainen muodostaa yhdessä Wayne Rooneyn kanssa pitelemättömän taisteluparin.

Unitedilta puuttuu yhä nippu avainpelaajia kuten Di María, Shaw ja Smalling, muuttaa materiaali on laaja ja toisin kuin Liverpoolilla, varsinkin hyökkäyspäästä löytyy kovavireisiä pelaajia.

VETOVIHJE: Old Traffordilla pitää tapahtua lähestulkoon ihmeitä, että United häviäisi. Liverpoolilla ei ole yhtäkään hyökkäyssuunnan pelaajaa, joka olisi tällä hetkellä huippuvireessä. Siitä siis lähdetään, että ManUn voittoputki jatkuu.

Peleihin valitaan ykkösmerkki Bwinin kertoimella 1,85. Moni muu tarjoaa kotivoitosta vain 1,75.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys viikonlopun superotteluun!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi