Vetovihje: Everton – QPR 15.12.2014

Vieraissa surkea QPR jää maaleitta - ehkä kotijoukkuekin

Everton pelaa yleensä hyvää futista kotonaan Goodison Parkilla, joten Queens Park Rangersille saattaa olla luvassa yhdeksäs peräkkäinen vierastappio maanantaina klo 22 alkavassa ottelussa.

BW eSports FI €100 welcome

Taulukossa asetelmat ovat todella tasaisest, mutta Everton on tällä hetkellä alemmassa puoliskossa neljä pistettä edellä QPR:ää, joka kärvistelee putoajan paikalla.

Evertonilla on alla kolme tappiota ja tasapeli neljästä edellisestä, mutta näiden seassa on vierastappio Manchester Citylle sekä merkityksetön ottelu venäläistä Krasnodaria vastaan Eurooppa-liigassa. Everton oli jo selvä lohkoykkönen, eikä tuloksella ollut heille mitään väliä. Joukkueella on ollut hyvin aikaa toipua torstailta, koska tämä ottelu pelataan vasta maanantaina. Everton myös kierrätti miehistöään isolla kädellä.

Vaikka Toffeesin vire on ollut hiukan hakusessa, kotona peli on kulkenut kohtalaisesti. Ennen Krasnodar-ottelua alla oli saldo 3-2-0 edellisistä viidestä kotipelistä.

Everton on myös hallinnut aiempia kohtaamisia kotonaan QPR:ää vastaan. Viimeksi FA-cupissa tammikuussa Everton voitti 4-0. Edellisen liigamittelön Goodison Parkilla 2013 Everton voitti 2-0.

QPR:llä hankalaa vieraspeleissä

Queens Park Rangers kaatoi viimeksi Burnleyn kotonaan, mutta myös QPR on pelannut kotonaan selvästi matkapelejä paremmin. Kotona Lontoossa viime neljä kotiottelua ovat tuottaneet kolme voittoa sekä tasurin Manchester Cityä vastaan.

Vierasvire on ollut kuitenkin järkyttävän huono. Alla on peräti kahdeksan tappiota putkeen umpisurkealla maalierolla 2-17.

VETOVIHJE: Ykkösmerkistä saa vain 1,40, joten niin matala kerroin ei meitä kiinnosta.  Sen sijaan valitsemme kohteen ”jompi kumpi ei onnistu maalinteossa”, josta saa Betfairillä kohtalaisen maukkaan 1,89. Harkinnan arvoinen on myös kohde, joka yhdistää Evertonin voiton ja nollapelin, mutta isäntien hyökkäyspelin ongelmat (ei tehtyjä kahdessa viime pelissä) huomioiden valitsemme ensin mainitun.

QPR on osunut siis vain kahdesti kahdeksassa viime kotipelissään, jotka kaikki ovat olleet tappiollisia. Everton on dominoinut myös edellisiä keskinäisiä kotonaan. Everton on päästänyt vain kolme omiin kuudessa viime kotipelissä.

Avaa tästä pelitili Betfairille ja kuittaa 20 euron avausbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi