Vetovihje: Derby County – Chelsea 16.12.2014

Liigacup jatkuu tänäään puolivälierillä, joissa Derby County isännöi Chelseaa klo 21.45 alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Derby County pitää hallussaan Championshipin kolmossijaa. Viidestä viime ottelusta on kasassa saldo 3-0-2 joukkueen hävittyä viikonloppuna Middlesborough’lle vieraissa. Kotona Derby on pelannut hyvin, mistä kertoo kolmen edellisen ottelun maaliero 11-2. Koko kauden kotisaldo on 8-3-1.

Championship on tällä kaudella tasainen, mutta Derby on kärsinyt neljä kauden viidestä tappiostaan yhdeksässä viime ottelussaan. Vire on siis pahaenteisesti ollut heikkenemään päin.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran tammikuussa FA-cupissa, tuolloinkin Derbyn kotikentällä. Tuolloin kotijoukkue taipui Chelsealle 0-2-tappioon viimeisen puolituntisen takaiskuilla.

Chelsea kaatoi viime ottelussa Hullin kotonaan samoin lukemin ja otti näin toisen peräkkäisen voittonsa sitten Newcastle-tappion. Nämä molemmat tulivat Stamford Bridgellä, mutta vieraissa peli ei ole kulkenut niin hyvin kuin Valioliigan mestaruutta tavoittelevalta joukkueelta sopisi odottaa. Seitsemästä viime vierasottelusta vain kolme on päättynyt Chelsean voittoon kaikki kilpailut mukaan lukien.

Liigacup ei ole suurseurojen ykkösturnaus, vaan paremminkin pienempien seurojen näytön paikka isompiaan vastaan. Vedonlyöntimielessä otteluissa kannattaakin suosia usein tasoituksia ja double chance -kohteita altavastaajille. Myös Chelsea arvostaa Valioliigan selvästi korkeammalle kuin Liigacupin, vaikka kyse onkin puolivälierästä.

Mutta koska Derbyn peli ei ole parhaalla mallillaan, jätämme tasoitusvedot väliin (vaikka Derbylle onkin tarjolla maukkaita kertoimia).

VETOVIHJE: Sen sijaan valitsemme kohteen, jossa uskomme molempien joukkueiden onnistuvan maalinteossa. Unibet antaa sille peräti 1,90 kertoimen, vaikka moni muu huitelee arvioissaan 1,70 paikkeilla.

Derby on paukuttanut siis toistakymmentä häkkiä kolmessa viime kotipelissään. Kauden kolmessatoista kotipelissään se on jäänyt maaleitta vain kerran. Näytönhaluja puhkuvalle Derbylle ottelulla on suuri merkitys, joten asenne on varmasti kohdillaan.

Chelseallä puolestaan on ollut ongelmia vieraspeleissä, ja omiin on mennyt vähintään yksi osuma yhdeksässä kauden kahdestatoista vierasottelussa. Esimerkiksi Shrewsbury Town heilutteli Bluesin verkkoa aiemmin Liigacupissa. Toisaalta Chelsea on itse onnistunut maalinteossa 11/12 kertaa vierasotteluissaan. Ei siis olisi ihme, jos verkot venyisivät tänään kentän molemmissa päissä.

Bet1234 esittää ottelun asiakkailleen suorana. Avaa pelitili tästä ja hyödynnä ilmainen stream!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi