Vetovihje: Dortmund – Wolfsburg 17.12.2014

Wolfsburgia yltää vähintään tasuriin

Bundesliigaa pelataan tällä kertaa myös keskellä viikkoa. Borussia Dortmund jumittaa sarjataulukon häntäpäässä isännöidessään liigakakkosta Wolfsburgia, jonka vire on tällä hetkellä todella häikäisevä.

BW eSports FI €100 welcome

Vaikka Borussia Dortmund voitti Mestarien liigan lohkonsa, syyskausi Bundesliigassa on sujunut toistaiseksi alle odotusten. Vaikka putoaminen näyttää epätodennäköiseltä, pääsy ensi kauden Mestarien liigaan on kiven takana. Mikäli europelejä ei ole luvassa, ryhmästä lähtee iso nippu pelaajia muihin maisemiin ja korvaajien hankkiminen on hankalampaa.

Tällä hetkellä Dortmundilla on kasassa 14 pistettä eli yksi enemmän kuin jumbo-Stuttgartilla. Toisaalta eroa neljäntenä sijaitsevaan Borussia Mönchengladbachiin on ”vain” kymmenen pistettä, ja juuri nelossijalta pääsisi karsimaan Mestarien liigaan.

Mutta monikaan seikka ei tällä hetkellä puhu kurssinmuutoksen puolesta. Viimeksi Hertha Berlin oli kotonaan parempi 1-0-lukemin, ja Dortmund on tehnyt vain kaksi maalia viidessä viime ottelussaan (1-1-3). Kotonaan joukkue on voittanut kaksi edellistä otteluaan, mutta tehtyjä maaleja Bundesliigan neljässä viime kotiottelussa on nähty vain kaksi.

Dortmundilla on vieläpä useita poissaoloja loukkaantumisten takia, kun esimerkiksi Marco Reus on sivussa.

Tarjolla maukas aasialainen

Vierailija Wolfsburg porskuttaa Bundesliigan kakkossijalla kuuden pisteen erolla kolmoseen Bayer Leverkuseniin. Viimeksi Wolfsburg jäi 1-1-tasapeliin keskikastin Paderbornia vastaan, mutta tuossa ottelussa jaloissa painoi vielä Eurooppa-liigan Lillen vierailu. Sitä ennen Wolfsburg pelasi kolmen ottelun voittoputken ja 11 voittoa 13 edellisestä. Vieraiden kuntokäyrä sojottaa siis vahvasti yläviistoon.

Harvat tappiotkin ovat tulleet kovia joukkueita vastaan (Schalke 04 ja Everton). Erona Dortmundin on sekin, että Wolfsburgin hyökkäyspeli toimii, mistä osoituksena 16 maalia viidessä viime vieraspelissä.

VETOVIHJE: Ajatellen sitä, että Dormund on voittanut vain 2/12 edellisistään ja Wolfsburgin saldo viimeisistä kymmenestä on 8-1-1, meille kelpaa mainiosti vieraiden tasoitus +0,5 ja Bet1234:n kerroin 2,02. Olisi yllätys, elleivät vieraat yltäisi vähintään tasapeliin.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja varmista lisäjännitys tähänkin iltaan!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi