Vetovihje: Bournemouth – Liverpool 17.12.2014

Kortteja luvassa? Herkkukerroin tarjolla

Keskiviikon mielenkiinto kohdistuu kahteen jäljelläolevaan Liigacupin puolivälierään ja näistä AFC Bournemouthin ja Liverpool FC:n väliseen mittelöön. Se käynnistyy klo 21.45.

BW eSports FI €100 welcome

Bournemouth jyrää voitosta voittoon Championshipissä ja johtaa sarjaa. Joukkue sylkee maaleja liukuhihnalta, ja edellinenkin ottelu Cardiff Cityä vastaan kotona päättyi jääkiekkolukemiin 5-3. Se oli Bournemouthin kahdestoista peräkkäinen tappioton ottelu. Näistä yhdeksän on päättynyt voittoon.

Liigacupin neljännesvälierässä kaatui Valioliigan West Bromwich dramaattisen loppuratkaisun jälkeen. Bournemouth johti maalilla 49. minuutilta 85:nnelle, kunnes teki oman. Mutta vain minuuttia myöhemmin Callum Wilson iski 2-1-voittomaalin.

Joukkueen peli kulkee niin kotona kuin vieraissa. Championshipissä kotisaldo Dean Courtilla osoittaa lukemia 6-3-2.

Rodgersilla veitsi kurkulla

Liverpoolin vierassaldo on 3-0-5, kun viime kauden vastaava oli selvästi parempi 10-5-4. Eikä peli ole tökkinyt vain vieraissa, sillä Valioliigan viime kauden kakkonen taapertaa nyt taulukon alemmassa puoliskossa yhdentenätoista. Päävalmentaja Brendan Rodgers on kovan kritiikin alla, ja tappio tänään voisi tietää kengänkuvaa takalistoon.

Liverpoolin taival tähän pisteeseen on ollut kuoppainen. Kolmoskierroksella joukkue selätti Middlesbrough’n vasta rankkarikisassa, ja pilkkuja lauottiin peräti 25 kappaletta. Neljännesvälierässä Pool kaatoi Swansean kotona 2-1, mutta sekään voitto ei irronnut helpolla, koska tasoitus syntyi vasta 85. minuutilla ja voittomaali viidennellä lisäminuutilla.

Kokoonpanojen suhteen tilanne on se, että Bournemouthin ryhmä on paras mahdollinen, kun taas Liverpoolilta puuttuvat Sturridge, Suso ja Flanagan. Vieraat sitä paitsi lepuuttanevat osaa avainmiehistään, koska viikolla edessä on tärkeä Arsenal-kamppailu.

VETOVIHJE: Tulos tai ulos -teema tietää sitä, että ainakin kotijoukkue panee kaiken peliin. Pudotuspeleissä painetaan hampaat irvessä, ja alemmalla sarjatasolla pelaava altavastaaja pelaa mieluiten omilla vahvuuksillaan.

Bet1234 tarjoaakin tuplakerrointa yli 3,0 kortista (asian handicap) tasoituksen tarkoittaessa sitä, että panos palautuu tasan kolmella. Kun katsotaan joukkueiden korttistatistiikkaa viime ajoilta, Bournemouth on ylittänyt rajapyykin 7/8 viime ottelussaan, Liverpool 4/5 kertaa.

Erotuomarina häärii Mark Clattenburg, jonka viime otteluissa raja on ylittynyt 7/9 kertaa.

Valintamme on siis yli 3,0 korttia maksimipanoksella. Bet1234 antaa kertoimeksi siis 2,00.

Bet1234 muuten laskee suoran punaisen kahdeksi eri kortiksi. Jos pelaaja lentää ulos kahdella keltaisella, tämä katsotaan kolmeksi kortiksi.

Avaa pelitili Bet1234:lle tästä ja varmista lisäjännitys tähänkin iltaan!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi