Vetovihje: Stoke – Chelsea 22.12.2014

Kotonaan aina kova Stoke haastaa sarjakärjen

Valioliigassa pelataan tänään  yksi ottelu. Siinä Stoke saa Chelsean vieraakseen Britannia Stadiumille. Viime kaudella Stoke voitti vastaavan koitoksen 3-2. Onnistuuko sama temppu tänään iltakymmeneltä alkavassa mittelössä?

BW eSports FI €100 welcome

Brittifutiksessa jouluntienoo on hektistä aikaa, sillä ottelutahti on kiivas. Stokella on ollut ennen tätä rynnistystä puolentoista viikon huili peleistä, ja Chelseallakin viikko. Tästä eteenpäin otteluita on joka kolmas-neljäs päivä.

Stoke on tasoitellut eroja koti- ja vieraspeliensä välillä. Viime kaudella joukkue eli käytännössä yksinomaan kotipeleistään. Britannialla joukkuetta on aina pidettykin fyysisenä, taistelevana ja itseensä uskovana ryhmänä, joka on ollut hankala kaadettava mille joukkueelle tahansa.

Potters ponnistaa tähän otteluun pelattuaan viimeksi 1-1-tasapelin Crystal Palacen vieraana. Tulosta voi pitää tyydyttävänä, vaikka täysi pistepotti jäikin saamatta. Sitä ennen Arsenal kaatui Britannialla 3-2.

Stoke on tyhjennellyt sairastupaansa, mutta Sidwell, Odemwinge ja Moses ovat yhä sivussa. Chelsean Courtois palaa kokoonpanoon ja pitää Cechin sivussa maalivahdin tontilta. Bluesin ryhmä on kokonaisuudessaan jalkeilla.

Chelsea johtaa sarjaa Cityä paremman maalieronsa turvin, yhden ottelun vähemmän pelanneena.

Lontoolaisten kunto on kova, sillä alla on kolme voittoa putkeen (Derby Liigacupissa, Hull Valioliigassa ja Sporting Mestarien liigassa). Vierasvireessä on ollut kuitenkin nähtävissä pienoista laskusuhdannetta (alla tappio Newcastlelle ja tasuri Sunderlandin kanssa).

Kotona Chelsea ei ole menettänyt sarjassa vielä pistettäkään, vieraissa saldona on 4-3-1.

VETOVIHJE: Uskomme, että edessä on tasaisempi vääntö kuin mitä peliyhtiöt ovat arvelleet. Stoke on kova kotonaan ja esittänyt mallikkaita otteita eliittijoukkueitakin vastaan. Maaleitta Stoken peleissä jäädään harvoin, ja joukkue on paukuttanut maaleja viidessä viime kotiottelussaan.

Seitsemässä Chelsean kahdeksasta Valioliigan vieraspelistä on nähty maaleja molemmissa päissä kenttää. Ainoana nollille jäi Sunderland, joka ei ole kummoinen hyökkäyspeliltään.

Stoke siis voitti saman kohtaamisen viime kaudella 3-2, joten tänään nähdään ehkä samanlaiset lukemat toisinpäin.

Valintamme on yhdistelmäpeli molemmat joukkueet onnistuvat maalinteossa ja yli 2,5 maalia, josta panos palautuu Bet1234:lla kertoimella 2,60.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja varmista lisäjännitys illan kamppailuun!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi