Vetovihje: New York Islanders – Montréal 23.12.2014

Idän konferenssin huippumittelö yön herkkupalana

Mikä sopisikaan paremmin kinkun kypsymistä vahtiville yökyöpeleille kuin yhdentoista ottelun NHL-kierros? Tässä vihjeemme New York Islandersin ja Montréal Canadiensin väliseen huippumittelöön.

BW eSports FI €100 welcome

Kun kiekko putoaa jäähän Nassau Veterans Memorial Coliseumissa Long Islandilla, Suomessa kello on jo kaksi ja yö on vierähtänyt jouluaaton puolelle. Mutta tarjolla on todellinen herkkupala, kun itäisen konferenssin kaksi parasta joukkuetta iskevät yhteen.

New York Islanders on kuin uudestisyntynyt verrattuna viime kauteen. Nyt joukkue marssii voitosta voittoon, ja kaikki mikä ei ole aiempina kausina toiminut tuntuu nyt toimivan. Viimeksi tullut voitto Tampa Baystä (3-1) oli neljäs perättäinen.

Kotonaan Islanders on voittanut 10/11 viime otteluistaan, kun muiden muassa Chicago, Pittsburgh ja Tampa Bay ovat saaneet todistaa kotijoukkueen paremmakseen.

Kotijoukkue saa lauantain ottelun kesken jättäneen supertähtensä John Tavaresin takaisin kokoonpanoon, mikä on hyvä uutinen.

Vierailija Montréal löi Ottawan viimeksi 4-1, mutta sen jälkeen tuli tappio Anaheimille maalein 1-2. Habs on voittanut 4/5 edellisistään, mutta ne olivat kaikki kotiotteluita. Montreal on kuitenkin selvästi heikompi vieraissa, missä tappioita on tullut kolme putkeen ja viisi kuudessa edellisessä.

VETOVIHJE: Islanders on kovassa lyönnissä tällä kaudella ja erittäin hankala kaadettava kotonaan. Montréal sen sijaan on kärsinyt ongelmista vieraspeleissään – ja hävisi toisaalta joukkueiden edellisenkin keskinäisen huhtikuussa, silloin kotijäällä 0-2-lukemin.

Valintamme on suora ykkönen Expektin kertoimella 2,15.

Avaa pelitili Expektille ja hyödynnä riskitön 50 euron avausveto!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi