Vetovihje: NY Rangers – Washington 23.12.2014

Vieraiden jaksaminen koetuksella

Kovakuntoinen Washington Capitals matkaa New Yorkiin Rangersin vieraaksi lyötyään kotonaan Ottawan alle vuorokausi aiemmin.

BW eSports FI €100 welcome

Capitals kaatoi Senatorsin tiistain vastaisena yönä 2-1, mutta tappiosta huolimatta Sens vei laukaukset 39-23. Voitto oli Capsille kolmas putkeen ja seitsemäs kymmeneen viime otteluun. Joukkue on itäisen konferenssin paras vierasjoukkue voitettuaan matkapeleistään 10/17.

Toipumisaikaa edellisillan mittelöstä ei kuitenkaan jää matkustamisineen kaikkineen käytännössä lainkaan. Näissä tapauksissa NHL:ssä tilastot puoltavat levännyttä kotijoukkuetta selvästi, vaikka joukkueet ovatkin muuten tottuneet jatkuvaan reissaamiseen ja paikoin tiiviiseen ottelutahtiin. Jälkimmäisessä ottelussa se ratkaiseva energia ja terävyys vain jää usein puuttumaan.

Kun Washington on pelannut tällä kaudella peräkkäisinä päivinä, joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden ottelun viidestä. Sekin tuli Carolinasta, joka pitää perää itäisessä konferenssissa – ja vieläpä jatkoajalla.

Rangersilla on alla voittoisat ottelut nimenomaan Carolinaa vastaan kotona ja vieraissa. Joukkue porskuttaa nyt kuuden ottelun voittoputkessa. Kotona Madison Square Gardenissa voittoja on tullut viisi kertaa kuudella edellisellä yrittämällä, kun vastassa on ollut vieläpä Pittsburghin ja Montréalin kaltaisia eliittijoukkueita.

Rangers on sitä paitsi levänneempi yhden huilipäivän myötä. Edellisen ottelunsa joukkue pelasi vieläpä kotona, mikä auttaa asiaa. Edellisen Capitals-mittelönsä Rangers voitti New Yorkissa 4-1. Rangers on vienyt nimiinsä 4/6 edellistä keskinäistä Washingtonia vastaan ja 4/5 kotona Madison Square Gardenissa.

VETOVIHJE: Valintamme on kotivoitto Bet1234:n kertoimella 2,04, koska Rangers on selvästi levänneempi ja hallinnut keskinäisiä. Ottelu käynnistyy jouluaaton vastaisena yönä aamukahdelta Suomen aikaa.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa itsellesi 100 euron tervetuliaisbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi