Vetovihje: Manchester United – Newcastle 26.12.2014

ManU tallaa Magpiesin nurmenrakoon

Tapanina sulatellaan kinkkuja brittifutiksen merkeissä. Kovakuntoinen Manchester United saa vieraakseen loukkaantumisten runteleman Newcastle Unitedin iltaviideltä alkaen.

Newcastlen terveystilanne on karu: Tioté, Krul, Elliot, Santon, De Jong, Obertan, Aarons ja Abeid ovat kokonaan sivussa. Cissé ja Taylor ovat mukana, mutta aloittanevat penkillä.
BW eSports FI €100 welcome

Lukuisat poissaolot näkyvät myös tuloksissa. Turpaan on tullut kolmessa viime pelissä, ja kuudesta viimeisestä on vain yksi voitto. Myös taulukossa on tullut pudotusta, sillä nyt sijoitus on yhdeksäs.

On siis odotettavaa, että Old Traffordilla tahtipuikkoa heiluttelee kotijoukkue. Viime kauden yllätys, ManUn 0-1-tappio siis tuskin toistuu. Tuolloin voittomaalista vastasi Yoah Cabayes, joka tätä nykyä vaikuttaa PSG:ssä.

Manchester United on kovassa lyönnissä, vaikka joukkue jäikin viimeksi Aston Villan vieraana 1-1-tasapeliin. ManU sai pelata vieläpä ylivoimalla yli 25 minuuttia.

Muuten vire on ollut kova, sillä edelliset kuusi ottelua päättyivät voittoisasti. Kotonaan ManU on hävinnyt vain kerran koko kaudella (7-1-1). Tämä ihme nähtiin avauskierroksella Swanseaa vastaan.

Di Maria ja Smalling ovat raporttien mukaan mukana avauskokoonpanossa. Rojo, Shaw, Herrera, Fellaini ja Blind ovat sivussa.

VETOVIHJE: Newcastle on hävinnyt kaksi edellistä vierasotteluaan, kun Arsenal oli parempi maalein 4-1 ja Tottenham 4-0-lukemin. Loukkaantuneiden lista on pitkä, mikä tietää vaikeuksia kovavireistä, kotonaan vahvaa Unitedia vastaan.

Pelivalintamme on United -1,5 asian handicap, josta Pinnacle antaa huippukertoimen 2,14.

Avaa tästä pelitili Pinnaclelle ja varmista lisäjännitys illan kierrokselle!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi