Vetovihje: Tottenham – Manchester United 28.12.2014

Manchester United on jäänyt ilman voittoa neljässä viime ottelussaan Tottenhamia vastaan. Kääntyykö kurssi White Hart Lanella sunnuntaina klo 14 käynnistyvässä mittelössä?

BW eSports FI €100 welcome

Tottenham jahtaa europaikkoja ja majailee vain kahden pisteen päässä Mestarien liigan karsintapaikkaan oikeuttavasta nelossijasta. Joukkue on löytänyt hyvän vireen, joskaan vastustajat eivät ole olleet sieltä pahimmasta päästä. Alla on neljä voittoa, kun vastassa ovat olleet Swansea, Newcastle, Burnley ja Leicester.

Kotona White Hart Lanella Spursillä on viidestä pelistä saldo 4-1-0. Näistä ääripäinä nousevat esiin 2-1-voitto Evertonista ja maaliton tasuri Crystal Palacea vastaan.

Unitedin vierasvire ei säväytä

ManUkin on kovassa vireessä, sillä alla on saldo 7-1-0 kahdeksasta viimeisestä. Viimeksi tappioon taipui Newcastle maalein 3-1, ja matkan varrella ovat kyseisen putken aikana kaatuneet myös Liverpool, Southampton, Stoke ja Arsenal.

Vieraissa United ei ole ollut yhtä vahva. Viimeksi tuli 1-1-tasuri Aston Villan vieraana, ja voittoja on vain 2/9 edellisistä matkapeleistä. Mainitut kaksi ovat irronneet tosin viimeisiin kolmeen vierasotteluun.

United kärsii yhä useista loukkaantumisista. Moni pelaaja on kuntoutumassa, mutta sivuun jäävät silti ainakin Angel di Maria, Adnan Januzaj, Marouane Fellaini, Marcos Rojo, Ander Herrera, Luke Shaw ja Daley Blind. Wayne Rooney jatkanee keskikentällä, missä peli on kulkenut häneltä oikein hyvin. Newcastlea vastaan hän iski kahdesti ja oli alustamassa vielä kolmattakin.

Keskinäisten viimeaikainen historia kertoo, että ManUlla on ollut isoja ongelmia Tottenhamia vastaan. Viimeksi tuli tappio Old Traffordilla 1-2-lukemin, ja neljässä viime kohtaamisessa United on kerännyt saldon 0-2-2.

VETOVIHJE: Joukkueiden aksi edellistä Lontoon yhteenottoa ovat päättyneet tasan (1-1 ja 2-2), joten ristimerkki kutsuu puoleensa. Tottenham on napsinut voittoja heikommista vastuksista, mutta United on kovavireinen porukka. ManU kuitenkin on kärsinyt ongelmista vieraskentällä, mistä irtoaa jatkuvasti mukaan vain tasureita.

Asetelmat vaikuttavat ennalta erittäin tasaisilta, ja vaikka kumpikin pelaa voitosta, piste tyydyttäisi molempia joukkueita.

Markkinatopista vastaa Bet1234 kertoimellaan 3,60. Siihen tartumme kiinni.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa itsellesi jopa 100 euron avausbonus!

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi