Vetovihje: Ruotsi – Suomi 2.1.2015

Edelliskisojen finaalipari kohtaa jo puolivälierässä

Pikkuleijonat ylsi kuin ylsikin pudotuspeleihin alle 20-vuotiaiden MM-jääkiekossa – kiitos lohkonelosille suotuisan pelisysteemin. Vastus puolivälierässä on kuitenkin huippukova, sillä Ruotsi voitti oman lohkonsa puhtaalla pelillä.

BW eSports FI €100 welcome

Suomen tie jatkopeleihin oli kuoppainen, mutta lohkokin oli kova yhdessä Yhdysvaltojen ja Kanadan kanssa. Suomi kärsi avauspelissä tappion USA:lle rankkareilla 1-2, sitten varsinaisella peliajalla Slovakialle 1-2 ja sitten Kanadalle 1-4. Paikka pudotuspeleissä varmistui vasta 2-0-voitolla Saksasta.

Ruotsi kaatoi Tsekin 5-2, Tanskan 5-1, Venäjän 3-1 ja merkityksettömässä ottelussa Sveitsin 5-1. Ruotsi ja Kanada siis kahmivat itselleen kaikki kahmittavissa olleet pisteet lohkoissaan.

Kuten hyvin muistetaan, Suomi kaatoi Ruotsin viime kisojen päätteeksi finaalissa, mutta nyt Juniorkronorna on selvä suosikki.

Vähämaalista luvassa

Suomi on onnistunut pitämään lukemat matalina joka pelissä, ja varsinkin puolivälierässä maalinsuulle valittu Ville Husso on ollut kisoissa vakuuttava (torjuntaprosentti 96,77 ja päästettyjä 0,96 per ottelu). Ruotsi muistaa vuodentakaisen finaalitappion ja lähtee tähän mittelöön revanssi mielessään. Suomi on varmasti tietoinen Ruotsin tehokkaasta ylivoimapelistä ja yrittää pitää itsensä pois jäähypenkiltä.

Oma pelivalintamme on alle 5,5 maalia Pinnacleen kertoimella 1,68. Kaikki Suomen ottelut alkulohkossa tuottivat alle 5,5 maalia ja kolme alle 3,5 maalia. Ruotsin ottelu Venäjää vastaan oli ainoa tasonmittari alkulohkossa, ja siinä jäätiin alle 5,5 maalin.

Pätevät maalivahdit ja pudotuspeli tietävät yleensä vähämaalisia loppulukemia, mikä nähtiin myös vuosi sitten finaalissa.

Avaa pelitili Pinnaclelle tästä ja varmista lisäjännitys illan huippumittelöön!

Vetovihje: Alle 5,5 maalia
Kerroin: 1,68
Peliyhtiö: Pinnacle
Kohde sulkeutuu: Perjantai 2.1. klo 22.00
TV:   MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi