Vetovihje: Atlético Madrid – Levante 3.1.2015

Joulutauko Espanjan liigassa on ohi. Hallitseva mestari Atlético Madrid pitää hallussaan kolmossijaa, mutta tavoite on tietysti korkeammalla. Tänään vastaan asettuu tasuriherkkä Levante Vicente Calderónilla. Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen klo 17 alkaen.

BW eSports FI €100 welcome

Atlético päätti menneen vuoden loistoesityksellä Athletic Bilbaon vieraana, kun maalin tappioasema kääntyi toisella puolikkaalla kolmen maalin voitoksi. Antoine Griezmann paukutti hatullisen, ja ranskalainen saanee luottoa tänäänkin heti alusta asti yhdessä Mario Mandzukicin kanssa.

Suurin puheenaihe Atléticossa on ilman muuta Fernando Torresin kotiinpaluu. Atléticon kasvatti edustaa jälleen kotiseuraansa 7,5 vuoden jälkeen, ja fanien odotukset ovat korkealla, vaikka viime vuodet eivät olekaan olleet espanjalaiselta enää mitään häikäisevää tähtiloistoa. Pelikelpoinen Torres on kuitenkin vasta ensi viikolla.

Sivussa ovat myös Alessio Cerci ja todennäköisesti myös Cristian Ansaldi.

Rökäletappiot Barcelonalle ja Real Madridille

Levantella on alla huimat kuusi tasapeliä putkeen. Kaksi näistä tuli Copa del Reyssä kakkosliigan Albaceteä vastaan. Levante meni tuplamittelöstä jatkoon vierasmaalisäännön turvin.

La Ligassa Levantella on ollut tuuriakin matkassa. Kahdessa ottelussa joukkue tasoitti viime hetkillä, ja häntäpään Córdobaa vastaan tuli maaliton tasuri vastustajaa heikommalla esityksellä. Levanten vire ei ole vakuuttanut viime aikoina.

Barcelonaa ja Real Madridia – siis kahta Atléticon veroista huippujoukkuetta – vastaan Levante kärsi 0-5-tappiot. Oman pään vuotaminen on ollut selvä ongelma laadukkaita joukkueita vastaan.

Kuusi edellistä keskinäistä Vicente Calderónilla ovat kaikki päättyneet Atlético voittoon, ja usein rumin lukemin. Nyt Levantelta vieläpä puuttuu toppari David Navarro, joten selkäsauna lienee jälleen luvassa.

Atlético Madridin yli 2,5 maalia palauttaa panoksen osuessaan 2,12 kertaisena Unibetilla.

Avaa pelitili Unibetille tästä ja kuittaa 100+10 euron avausbonus!

Huomaa myös, että Bet1234 esittää ottelun suorana asiakkailleen klo 17 alkaen. Pelitilin sinne voit avata tästä.

Vetovihje: Atlético Madrid yli 2,5 maalia
Kerroin: 2,12
Peliyhtiö: Unibet (100+10 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 3.1. klo 17.00
TV:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi