Vetovihje: Milan – Sassuolo 6.1.2014

Uusiiko Sassuolo viimevuotisen jymypaukun?

Serie A palaa joulutauolta. Milan isännöi San Sirolla Sassuoloa, joka yrittää uusia viimevuotisen yllätyksensä.

BW eSports FI €100 welcome

Vuosi sitten joulukuussa samat joukkueet pelasivat mielenkiintoisen ottelun Mapei Stadiumilla. Milan johti 2-0 varttitunnin pelin jälkeen, mutta sitten kurssi kääntyi. Sassuolon Domenico Berardi teki neljä maalia puolessa tunnissa, eikä Milanin päätöshetkien kavennus enää auttanut. Kamppailu päättyi siis 4-3.

Myös kohtaaminen San Sirolla oli hurja. Milan voitti 2-1, ja kolme pelaajaa sai ottelussa ulosajon.

Viime aikoina Milanilla on ollut rankka ohjelma, mutta joukkue on suoriutunut siitä hyvin. Tappioita on tullut vain yksi kahdeksasta viimeisestä (Genoa vieraissa), voittoja on neljä loppujen kolmen päätyttyä tasan. Lämmittelynä tälle mittelölle Milan pelasi harjoituspelin Real Madridia vastaan, ja voitti sen 4-2 puolueettomalla kentällä Dubaissa.

Sassuolo piti sarjapaikkansa keväällä kahden pisteen turvin, ja nyt sijoitus on kahdestoista. Sassuolo on siis harpannut melkoisesti eteenpäin viime kaudesta, vaikka joukkue on melko nimetön.

Yhdeksän ottelun tappiottoman putken jälkeen Sassuolon saldo on 0-2-1. Esitys viimeistä edellisenä sijaitsevaa Cesenaa vastaan (1-1) ennen sarjataukoa keräsi kuitenkin kritiikkiä.

De Jong, Honda ja Armero ovat sivussa Milanilta – Pegolo, Manfredini ja Taider vierailta.

Enemmän kortteja kahdeksan kertaa putkeen

Kotietu ja heikompi vastus. Se tietää suurempaa pallonhallintaa Milanille. Sassuolo puolestaan juoksee perässä, mikä lisää varoitusten riskiä.

Sassoulo pelaa fyysisesti ja joskus jopa rumasti. Joukkue on ottanut eniten kortteja kahdeksassa viime ottelussa, ja joskus homma lähtee kokonaan lapasesta, kuten esimerkiksi Palermo-kamppailussa – seurauksena kaksi punaista ja kolme keltaista.

Milankin taitaa rumat otteet, mutta yleensä niitä tarvitaan tasavahvaa tai parempaa joukkuetta vastaan. Heikompia vastaan joukkue selviää yleensä vähemmillä korteilla. Nyt ryhmän riskialttein pelaaja Nigel De Jong on vieläpä sivussa. Hän on ottanut peräti kahdeksan lappua kolmessatoista ottelussa.

Pelivalintamme on Sassuolo ottaa enemmän varoituksia, josta Bwin antaa kertoimeksi 1,75. Pidämme panoksen kuitenkin maltillisena.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys loppiaisen otteluun!

Vetovihje: Eniten varoituksia: Sassuolo
Kerroin: 1,75
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Tiistai 6.1. klo 16.00
TV:  Bet1234

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi