Vetovihje: Atlético Madrid – Real Madrid 7.1.2015

Atlético tuntee paikalliskilpailijan temput

Espanjan cupissa eli Copa del Reyssä nähdään tänään pääkaupungin derby, jossa hallitseva liigamestari Atlético Madrid kohtaa hallitsevan cup-mestarin Real Madridin.

BW eSports FI €100 welcome

Viime kaudella paikallisviholliset iskivät yhteen cupin välierissä, ja tuolloin Real Madrid ei jättänyt mitään epäselväksi. Joukkue voitti ottelut maalein 3-0 ja 2-0 kohdatakseen finaalissa Barcelonan. Real Madrid onnistui voittamaan myös finaalin Gareth Balen 2-1-ratkaisuosumalla 85. minuutilla.

Tällä kaudella joukkueet ovat ehtineet kohdata toisensa jo kolmesti. Atlético Madrid voitti Supercupin pelattuaan avausosan Santiago Bernabéulla 1-1 ja voitettuaan jälkimmäisen osan 1-0 kotona Vicente Calderónilla. Liigamittelö alkusyksystä päättyi Real Madridin 1-2-kotitappioon.

Tuon tappion jälkeen Real Madrid onnistui napsimaan 22 peräkkäistä voittoa. Tappio tuli vasta Dubaissa pelatussa harjoitusottelussa Milania vastaan 2-4-lukemin, mutta myös sunnuntain vierasottelu Valenciassa päättyi isäntien 2-1-voittoon.

Atlético Madridilla oli hyvä putki kymmenen voiton ja vain yhden tappion myötä, mutta sitten tuli maaliton tasuri Juventusta vastaan, 0-1-tappio Villarrealille ja 2-2-tasuri Segunda B -joukkue L’Hospitaletia vastaan. Toisaalta 0-0 vieraissa Juven kanssa riitti Mestarien liigassa lohkovoittoon ja 2-2 L’Hospitaletia vastaan riitti kevyesti jatkopaikkaan Copa del Reyssä.

Liigassa edelliset ottelut ennen ja jälkeen joulutauon olivat voitokkaita. Voitot tulivat lukemin 4-1 Athletic Bilbaon vieraana ja lauantaina kotona Levantesta 3-1.

Voitot kiertäneet Real Madridia keskinäisissä

Terveystilanne on sellainen, että Real Madridilta puuttuu Luka Modric ja Atléticolta pakit Miranda ja Cristian Ansaldi.

Kyse on otteluparista, eli Real Madrid saa toisen osaottelun kotikentälleen. Avausosasta joukkueelle voisi hyvin riittää tasapelikin, kuten Supercupissa syksyllä.

Keskinäisten tilasto puoltaa kotijoukkuetta, sillä Atlético on voittanut tai pelannut tasapelin Real Madridia vastaan jo viidessä peräkkäisessä ottelussa. Tappioita on vain kaksi yhdeksässä edellisessä kohtaamisessa. Kuten muistetaan, Real Madrid löi Atléticon Mestarien liigan finaalissa viime kaudella, mutta tuo mittelö oli 1-1-lukemissa vielä 90 minuutin pelin jälkeen. Ratkaisuosuma syntyi vasta jatkoajalla, joten 1×2-mielessä kohde on katsottava ristiksi.

Atléticon luotsi Diego Simeone siis tuntee Real Madridin metkut, joten pelivalintamme on Atlético Madrid +0,5 (asian handicap) 188betin kertoimella 1,79, joka on markkinoiden paras. Atlético Madrid on todella kova kotijoukkue ja lyönyt muitakin kovia vastustajia kuten Sevillan ja Juventuksen.

Avaa tästä pelitili 188betille ja varmista lisäjännitys tällekin illalle!

Vetovihje: Atlético Madrid +0,5 maalia
Kerroin: 1,79
Peliyhtiö: 188bet
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 7.1. klo 22.00
TV: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi