Vetovihje: Villarreal – Real Sociedad 7.1.2015

Hyvävireiset Villarreal ja Real Sociedad kohtaavat Estadio El Madrigalilla Copa del Reyn neljännesvälierässä. Tässä pelivihjeemme.

BW eSports FI €100 welcome

Villarreal napsi seitsemän voittoa perätysten ennen viime viikon 2-2-vierastasuria Elcheä vastaan. Raporttien mukaan esitys oli surkea, mutta joka tapauksessa jo yhdestoista tappioton ottelu putkeen.

La Ligan taulukossa Villarreal on kuudentena, vaikka kotisaldo 5-0-3 voisi olla parempikin – toisaalta tappiot ovat tulleet Real Madridia (ykkönen), Barcelonaa (kakkonen) ja Valenciaa (nelonen) vastaan. Muuten Villarreal on esiintynyt vahvasti El Madrigalilla, ja joulukuun alussa joukkue rökitti nimenomaan Real Sociedad murskalukemin 4-0 samalla areenalla.

Vieraat osuvat ensin?

Real Sociedad on ollut kovassa nosteessa sen jälkeen, kun David Moyes tarttui ruoriin. Seura rypi melkoisessa kriisissä ennen kuin skotti otti homman haltuunsa ja käänsi kurssin. Nyt kellariosasto on jäänyt taakse, ja joukkue majailee taulukon puolivälissä. Siihen harva olisi uskonut vielä muutama viikko sitten.

Edellinen esitys oli kiistatta kauden paras, kun joukkue onnistui lyömään Barcelonan 1-0. Pelkkä voittokin oli jo kova juttu, mutta että nollapeli? Se oli ällistyttävä suoritus.

Kuten usein cup-matseissa, vakiokokoonpanon miehiä lepuutetaan. Molemmilla joukkueilla piisaa kuitenkin reservissäkin paukkuja, joten luvassa on varmasti hyvätasoinen mittelö.

1,60-4,20-7,10. Tältä näyttää 1×2-markkina keskiviikkona iltapäivästä. Villarrealin suosikin asemaa on siis aavistuksen liioiteltu, joten x2:ssa voisi olla ideaa. Me jätämme kuitenkin tämän kohteen väliin.

Sociedad on aloittanut edelliset ottelut pirteästi käyrän hiukan laskettua kamppailujen päätösvihellystä kohti. Joukkue on tehnyt ensimmäisen maalin neljässä viime ottelussaan, ja kahdessa näistä kolmen avausminuutin aikana. Barcaa vastaan esitys oli loistava, kun taas Villarrealin vire oli kadoksissa Elcheä vastaan.

Vieraat onnistuvat maalinteossa ensin on pelivalintamme Betwayn kertoimella 3,60.

Avaa tästä pelitili Betwaylle ja kuittaa itsellesi 50 euron ilmaisveto!

Vetovihje: Sociedad tekee ensimmäisen maalin
Kerroin: 3,60
Peliyhtiö: Betway (50 euron ilmaisveto)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 7.1. klo 21.00
TV: 

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi