Vetovihje: Torino – Milan 10.1.2015

Serie A:n iltapelissä kiintoisa kulmakohde

Italian liigan myöhäisotteluna luvassa on Torinon (taulukon 14.) ja Milanin (7.) välinen vääntö Stadio Olimpicolla. Meillä on tarjota otteluun pelivihje.

BW eSports FI €100 welcome

Ennalta asetelmat vaikuttavat tasaisilta. Torinolla on alla viisi tappiotonta ottelua (2-3-0). Viimeksi tuli maaliton tasapeli Chievon vieraana, mikä oli kokonaisuutena kelpo suoritus.

Torino on napsinut pisteitä etenkin kotonaan (3-4-2), mutta vieraissa on ollut vaikeampaa. Kahdeksasta matkapelistä on irronnut vain yksi voitto, ja sekin surkeasta Cagliarista.

Sivussa on kolme hyökkääjää – Larrondo, Amauri ja Barreto – joita ilmankin joukkue kyllä pärjää.

Milanilla tappio alla

Milan kaatoi joulutauon harjoitusottelussaan Real Madridin 4-2, joten kevätkauden startista Sassuoloakin vastaan odotettiin voittoa. Toli veikin Milanin johtoon yhdeksän minuutin jälkeen, mutta lopulta käpälään jäänyt 1-2-tappio antoi kosolti ajattelemisen aihetta Pippo Inzaghille.

Vierailijana Milan on ollut hankala kaadettava, sillä tappioita on Serie A:ssa vain yksi. Toisaalta voittojakin on vain kaksi, sillä viisi matkapeliä on päättynyt tasan.

Mexesin paluu kokoonpanoon on iso plussa, mutta Hondan maajoukkuekomennus taas on kirjattava isoksi miinukseksi.

Torinon kulmat tänäänkin vähissä?

Pelivalintana risti voisi tulla kysymykseen ajatellen Torinon viime aikojen ja Milanin vieraspelien tasurimääriä. Me investoimme kuitenkin kulmapotkumarkkinaan.

Bet1234 on nimittäin asettanut Torinon kulmapotkujen rajapyykiksi 6,5, mikä on nähdäksemme ainakin yhden pykälän liian korkealla.

Oletettavissa on, että pallonhallinta menee tilastojen ja ennakkoasetelmien perusteella koko lailla tasan. Milan tuskin antaa Torinon pyörittää peliä vieraiden päässä rauhassa. Toisaalta Torino harvemmin juoksee jatkuvasti kulmalipulla, sillä joukkue on jäänyt 6,5 kulman alle kuudessa ottelussa putkeen.

Bet1234:n kerroin 1,67 rajapyykin alituksesta kelpaa siis peleihin.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa itsellesi 100 euron tervetuliaisbonus!

Vetovihje: Torino alle 6,5 kulmaa
Kerroin: 1,67
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Lauantai 10.1. klo 21.45
TV:  Viaplay, Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi