Vetovihje: Barcelona – Atlético Madrid 11.1.2015

Viime kaudella Barcelona ja Atlético kohtasivat Camp Noulla päätöskierroksella. Tuolloin 1-1-tasapeli tiesi sitä, että vieraat voittivat mestaruuden. Tänään Barcelona hakee hyvitystä kokemalleen vääryydelle.

BW eSports FI €100 welcome

La Ligan kärjessä on tasaista. Vain yksi piste erottaa esimerkiksi Barcelonan ja Atléticon toisistaan, joten ottelu on äärimmäisen tärkeä taistelussa sarjakärki Real Madridia vastaan.

Barcelona kaatoi jumbo-Elchen Copa del Reyssä torstaina 5-0-lukemin. Sitä ennen Real Sociedad oli kuitenkin parempi maalein 1-0. Siinä mittelössä Barca oli surkea, ja toisaalta murskavoitto varmasta putoajastakaan ei ole kummoinen tasonmittari.

Barcelona menetti pisteitä myös joulukuun puolivälissä pelattuaan maalittoman tasapelin Getafen kanssa. Toisin sanoen Barca on voittanut vain kolme viidestä edellisestään. Näissäkään vastukset eivät ole olleet kummoisia (Segunda B:n Huesca, putoajan paikalla jumittava Cordoba sekä jo mainittu sarjajumbo Elche). Atlético edustaa aivan eri tason joukkuetta.

Viime kauden keskinäisissä tasaista

Atlético Madrid porskuttaa tällä hetkellä kovassa iskussa ja on Barcelonalle kova pähkinä purtavaksi. Atlético siis ylsi tasuriin Camp Noulla viime kevään päätteeksi ja voitti mestaruuden. Viime kaudella keskinäisiä oli peräti kuusi: kaksi kotiliigassa, kaksi Mestarien liigassa ja kaksi Supercupissa. Barcan kannalta karu tosiasia on, ettei joukkue onnistunut voittamaan näistä yhtäkään! Viisi yhteenottoa päättyi tasan (näistä kolme Camp Noulla), ja Atlético voitti yhden kotipeleistään.

Messi aloitti kertaa Atléticoa vastaan ja tuli kerran vaihdosta sisään, mutta hän ei onnistunut maalinteossa kertaakaan.

Kuntopuntari kertoo, että Atéticolla on alla kolme voittoa. Viimeksi joukkue kaatoi itsensä Real Madridin 2-0 Fernando Torresin palattua tuttuun seuraan. Vieraskentillä neljä edellistä ovat tuottaneet saldon 3-1-0 (tasuri tuli Juventusta vastaan ja sinetöi lohkovoiton Mestarien liigassa). Edellinen vierasottelu tuotti voiton Athletic Bilbaosta peräti 4-1-lukemin.

Atléticon vire on siis todella kova, mutta siltikin vedonlöyjille tarjoillaan yli kuuden kertoimia vierasvoitosta. Mutta koska 5/6 viime kauden kohtaamisista päättyi tasan, me valitsemme ristikakkosen, jolle Bet1234 antaa kertoimeksi 2,40. Kannattaa huomata, että ottelua voi myös seurata samoilla sivuilla, mikäli olet Bet1234:n asiakas ja pelitililläsi on rahaa.

Avaa pelitili tästä ja kuittaa 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Double chance X2
Kerroin: 2,40
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 11.1. klo 22.00
TV:  Viaplay, Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi