Vetovihje: Athletic Bilbao – Celta Vigo 14.1.2015

Athletic Bilbao voitti otteluparin avausosan 4-2 Celta Vigoa vastaan Copa del Reyn neljännesvälierässä. Todennäköisyys Bilbaon jatkopaikalle on siis noin 93 prosentin luokkaa ennen toista ja ratkaisevaa ottelua.

BW eSports FI €100 welcome

Avausosa Estadio de Balaidosilla oli erikoinen. Maalipaikkoja luotiin liukuhihnalta molemmissa päissä, ja lukemat olivat tunnin pelin jälkeen jo 2-2. Sen jälkeen kotijoukkueelta loppui bensa, yksi ukko lensi ulos punaisella ja omiin meni vielä kaksi. Nyt vieraskentällä Celta Vigo tarvitsee ihmeen edetäkseen jatkoon.

Athletic Bilbao kärsi viikontakaisen ottelun jälkeen 1-2-kotitappion Elchelle. Esitys oli umpisurkea, joten nyt kaivataan tasonnostoa, vaikka etumatka onkin pitkä. Celta Vigolla on ollut suuria ongelmia viime kuukausina, vaikka 1-1-tasapeli Valenciaa vastaan olikin loistava suoritus. Celta hallitsi ottelua alusta alkaen ja olisi itse asiassa ansainnut täyden pistepotin.

Kulmalipuilla riittää trafiikkia?

Celta Vigo tietää varsin hyvin, että joukkue tarvitsee aikaisen johtomaalin elätelläkseen jatkohaaveita. Tätä myös joukkueen valmennusjohto on painottanut kommenteissaan. Vieraat puskevat päälle siis täydellä höyryllä alusta asti, mikä lisää kulmapotkujen todennäköisyyttä.

Minkäänlaista kyttäilyä pelistä ei siis ole luvassa. Vieraat eivät anna Athleticille sekunninkaan rauhaa. Toisaalta tämä avaa Athleticin hyökkäyspelille paikkoja toisessa päässä, mikä sekin lisännee kulmapotkujen lukumäärää.

Joukkueet lukeutuvat sitä paitsi La Ligan eniten kulmia tuottaviin joukkueisiin. Celtan keskiarvo on 7,9 hyökkäyspään kulmaa per vierasottelu, Athleticin kotikeskiarvo on 6,8. Kaksikon kauden avauskohtaamisessa kulmia tuli 11.

Bet1234 on asettanut kulmapotkujen kokonaismäärän 10,5:een. Me uskomme rajapyykin ylittyvän kertoimella 1,98.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Yli 10,5 kulmapotkua
Kerroin: 1,98
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 14.1. klo 21
TV:

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi