Vetovihje: Bordeaux – Nice 16.1.2015

Bordeaux ja Nice ottavat varaslähdön Ranskan liigan 21. kierrokselle perjantai-iltana Stade Chaban-Delmasilla.

BW eSports FI €100 welcome

Bordeaux päätti viime vuoden kolmeen perättäiseen tappioon, mutta vuosi 2015 on käynnistynyt lupaavasti. Toulouse kaatui cup-ottelussa heti uudenvuoden jälkeen, ja vahvan Monacon vieraana irtosi viimeksi maaliton tasapeli.

Bourdeauxin vahvuus piilee silti nimenomaan kovissa kotipeleissä, joista joukkue on kerännyt Ligue 1:ssä saldon 6-2-1. Nice on pelannut ihan kelvollisesti vieraissa alemman keskikastin joukkueeksi (saldona 3-1-5). Edellisen vierasottelunsa Nice voitti vahvan toisen puoliajan ansiosta Lorientissa 1-3.

Molemmilla joukkueilla on osa pelaajista sairastuvalla, mutta isompia uutisia tällä saralla ei ole edelliskierroksiin nähden. Bordeaux’n paras maalintekijä Diabaté leikattiin heti sarjatauon jälkeen, eikä ole vielä lähiaikoina pelikuntoinen.

Käykö Nice useammin kulmalipulla?

Kotijoukkue lähtee otteluun suosikkina, mutta Nicelläkin on sanansa sanottavanaan. Vedonlyönnillisesti mielenkiintoisin kohde on joukkueiden kulmapotkutaisto, joissa uskomme vierasjoukkueeseen. Bordeaux luo verrattain vähän kulmapotkutilanteita koko sarjan kattavassa vertailussa, sillä joukkueen kulmien keskiarvo on vain 4,9 per kotiottelu. Joukkue hyökkää pääosin keskustan kautta, mikä selittää lukemaa paljon.

Nicen sen sijaan on tuottanut tasan kuuden kulman keskiarvon vierasotteluissaan, mikä on Ligue 1:n kolmanneksi eniten. Vierailla on toisin sanoen hyvä sauma voittaa tämä ”ottelu ottelun sisällä” Bet1234:n kertoimella 2,50.

Avaa tästä pelitili Bet1234:lle ja kuittaa 100 euron avausbonus!

Vetovihje: Eniten kulmia: Nice
Kerroin: 2,50
Peliyhtiö: Bet1234 (100 euron bonus)
Kohde sulkeutuu: Perjantai 16.1. klo 21.30
TV: Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi