Vetovihje: West Ham – Hull 18.1.2015

Ottaako tasurikone vihdoin kaivatun voiton?

Tasapelikone West Hamillä on alla neljä peräkkäistä 1-1-peliä 90 minuutin jälkeen. Vedonlyöntiyhtiöt uskovat kuitenkin putken katkeavan,  kun sunnuntain Valioliiga-mittelössä vastaan asettuu Hull.

BW eSports FI €100 welcome

West Ham on hyvin mukana taistelussa europaikoista, mutta jatkuvat tasurit toki vetävät näiltä haaveilta mattoa alta. Edellinen voitto varsinaisella peliajalla irtosi 20. joulukuuta. Sen jälkeinen saldo käsittää kaksi tappiota ja neljä tasapeliä.

Viimeiset neljä tasuria siis ovat päättyneet identtisiin 1-1-lukemiin. Viimeksi näin kävi Evertonin kanssa FA-cupissa,  mutta 2-2-lukemiin päättyneen jatkoajan jälkeen Hammers meni jatkoon rankkareilla. Boleyn Groundilta harva vie tällä kaudella pisteitä, vaikka kolmesta viime kotiottelusta onkin alla tappio Arsenalille ja tasapelit West Bromwichin ja Evertonin kanssa. Sitä edellisistä kotipeleistä tuli kuitenkin 6/7 voittoa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen tuotti Hullissa tasapelin. Lontoossa Hammers on voittanut kaikki neljä ”modernin ajan” yhteenottoa.

Surkea vierassaldo

Hull hävisi viikonloppuna vierasottelunsa,  kun WBA oli parempi 1-0. Se tiesi kolmatta tappiota neljään viime peliin (ja kolmatta nollille jäämistä). Vieraissa Hull on voittanut vain yhden kolmestatoista viime ottelustaan. Juuri siksi joukkue tarpoo nytkin putoajan paikalla.

Emme silti innostu ykkösen valinnasta, koska isäntien ristiriski on ilmeinen. Alle 2,5 maalia sen sijaan houkuttaa.

West Hamin edellisistä 7/8 tuottanut alipelin ja kotipeleistä 5/7. Hull on pelannut 7/8 edellistään alle 2,5 maalin otteluita ja 4/5 viime vieraspeleistään. Kaksi kolmesta viime keskinäisestä on tuottanut alipelin. Valintamme on siis alle 2,5 maalia Bwinin kertoimella 1,75.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys sunnuntain otteluun!

Vetovihje: Alle 2,5 maalia
Kerroin: 1,75
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Sunnuntai 18.1. klo 15.30
TV: MTV Sport 1

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi