Vetovihje: Villarreal – Getafe 21.1.2015

Kovakuntoinen kotijoukkue selvästi vahvemmilla

Keskiviikkona pelataan useitakin cup-otteluita ympäri Eurooppaa. Tässä vihjeemme Copa del Reyn puolivälierämittelöön Villarrealin ja Getafen välillä.

BW eSports FI €100 welcome

Getafen paatti seilaa tällä hetkellä vastatuulessa, sillä joukkue jumittaa La Ligan jämäsijoilla. Kaulaa vaaravyöhykkeeseen on vain yksi piste, ja viivan yläpuolella pysyttelemisessä riittää tavoitetta. Cup-menestys olisi luonnollisesti mukava bonus.

Madridin esikaupungin joukkue eteni neljännesvälieristä jatkoon lyömällä Almerian yhteistuloksella 2-1 mot Almeria. Getafe ei esittänyt kummassakaan ottelussa ihmeitä, mutta kotikentällä joukkue onnistui pitämään vieraat hyvin aisoissa. Tiivis puolustuspeli on avainasioita myös puolivälierissä.

Cup-ottelut pois lukien Getafe on hävinnyt kaikki kolme muuta otteluaan tammikuussa. Viimeksi selkäsaunan antoi Real Madrid.

Ykkösmaalivahti Guaita ja keskikenttäpelaajat Lafita ja Lacen ovat sivussa, kuka mistäkin syystä. Kolme pahaa poissaoloa siis kyseessä.

Voitto ja nollapeli

Villarreal on esiintynyt edukseen niin cupissa kuin Espanjan liigassakin. Alla on peräti viisitoista peräkkäistä tappiotonta ottelua, eikä tämän putken uskoisi katkeavan keskinkertaista Getafea vastaan. Tällä hetkellä näyttää siltä, että ”Keltainen sukellusvene” ottaisi paikan ainakin Eurooppa-liigassa viime kauden tapaan. ”Tyhjiin ruutuihin” on kaulaa neljä pistettä, mutta vähintään seiskasijaan on hyvät mahdollisuudet.

Isäntien terveystilanteessa ei ole tapahtunut mainittavia muutoksia, joten koko nippu on jalkeilla. Molemmat joukkueet lepuuttavat osaa ykkösmiehistään, mikä on Villarrealin etu joukkueen laajemman materiaalin myötä.

El Madrigalilla Villarreal on sekä voittanut että pitänyt nollan jo viidessä ottelussa peräkkäin. Getafe taas ei ole näyttänyt, että joukkue kykenisi juurikaan haastamaan kovempia vastustajia hyökkäyspelin osalta, varsinkaan vieraissa.

Tulosveikkauksemme on siis tyyppiluokkaa 1-0 tai 2-0. Pelivalintamme on Villarrealin voitto ja nollapeli, josta Bwin antaa tasan kahden kertoimen.

Avaa tästä pelitili Bwinille ja varmista lisäjännitys keskiviikon otteluun!

Vetovihje: Villarreal  voittaa ja pitää nollan
Kerroin: 2,00
Peliyhtiö: Bwin
Kohde sulkeutuu: Keskiviikko 21.1. klo 21.00
TV: Bet1234, Unibet

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoi